Cum i-a explicat Romanița fiului lui Adrian Iovan că tatăl său a murit

de:
23 ian. 2014
0 Afișari
Cum i-a explicat Romanița fiului lui Adrian Iovan că tatăl său a murit

„I-am spus o poveste despre eroi, cum îi plac lui eroii şi cum eroii fac bine şi că tatăl lui este un erou şi că a murit pentru a salva oameni”, a relatat creatoarea de modă, la Academia de Aviaţie, unde a fost depus, joi, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan.

Romaniţa Iovan a venit la Academia de Aviaţie împreună cu fiica pilotului dintr-o altă căsătorie, alături de care se ocupă de funeralii.

De la Academia de Aviaţie, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Iovan a fost dus la capela cimitirului Sf. Ilie, înmormântarea urmând să aibă loc vineri la prânz, la Cimitirul Bellu Catolic.

Pilotul Adrian Iovan avea 55 de ani şi o carieră de peste 30 de ani ca pilot. După pensionare, el le preda studenţilor din anii terminali ai Şcolii de Piloţi şi pilota avioane de mici dimensiuni.

În urma accidentului din Apuseni a murit şi Aurelia Ion, ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti. Aceasta a fost avansată post-mortem la gradul de locotenent şi va fi înmormântată joi, cu onoruri militare, în Cimitirului Ghencea Militar III.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni de tip BN2 la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, luni după-amiază, într-o zonă muntoasă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

Cookies