Cum găsești cel mai ușor localurile din zona în care vrei să ajungi, în București

de:
14 nov. 2012
0 Afișari
Cum găsești cel mai ușor localurile din zona în care vrei să ajungi, în București

Parteneriatul îmbină planificarea rutelor cu ieșitul în oraș și ajută utilizatorii ambelor platforme să fie conectați la ritmul orașului.

Așadar, dacă intri pe transporturban.ro și îți setezi destinația în care vrei să ajungi, vei observa că în apropierea acesteia sunt listate restaurantele, pub-urile, cluburile și barurile din zona respectivă.

„Ni se pare foarte util să poți vedea pe hartă localurile din preajma destinației setate. O cafea bună sau un prânz delicios poate fi la un click și doi pași de tine. Astfel, getlokal.ro completează foarte bine beneficiile aplicației Transport Urban”, spune Emil Dancescu, CTO Concept Apps.

În același timp, dacă intri pe getlokal.ro, vei putea accesa, pe pagina fiecărui local, planificatorul de rute transporturban.ro și îți vei putea calcula ruta eficient către punctul de interes.

„Parteneriatul aduce utilitate oricărei persoane interesate în a-și organiza mai bine timpul liber, pe două direcții – ai la dispoziție recomandări de la oameni ca tine pentru serviciile din zona ta plus o rută eficientă către locul respectiv, generată de transporturban.ro”, povestește Mihai Dragomirescu, Country Manager getlokal.ro.

Getlokal.ro este un serviciu disponibil în Bulgaria, România și Macedonia, fiind o subsidiară a New Europe Directories Sarl Luxembourg. Conținutul este generat de utilizatori și pune în dialog oamenii cu localurile lor preferate.

Transporturban.ro este un planificator de rute ce facilitează călătoriile rapide și sigure folosind mijloacele de transport public.

CITEȘTE ȘI: Aplicația care-ți arată cum să NU te rătăcești în București: TransportUrban.ro

Cookies