Cum forțează STB bucureștenii să facă gimnastică. Nu e clar dacă-i politică pe toate traseele, dar există un autobuz pe linia 163 în care, practic, n-ai nicio scăpare

07 iun. 2023
767 Afișari
Cum forțează STB bucureștenii să facă gimnastică. Nu e clar dacă-i politică pe toate traseele, dar există un autobuz pe linia 163 în care, practic, n-ai nicio scăpare
Cum forțează STB bucureștenii să facă gimnastică. Nu e clar dacă-i politică pe toate traseele, dar există un autobuz pe linia 163 în care, practic, n-ai nicio scăpare. Sursa foto: Facebook/ Transports of Romania

Un afiș strâmb dintr-un autobuz STB a devenit ironizat de călători. O bucureșteancă a spus că le este dedicat persoanelor care vor să facă gimnastică în timpul călătoriei.

„Așa eviți înțepenirea gâtului”

În timp ce călătorea cu un autobuz al liniei 163, o bucureșteancă s-a uitat pe geamurile autobuzului, unde a observat mai multe afișe lipite. Unele explicau cum se validează cardul, altele cum se pot achiziționa călătorii prin SMS sau prin BT Pay.

Afișe dintr-un autobuz STB
Afișe dintr-un autobuz . Sursa foto: Facebook/ Reclamații STB (fostul RATB) București

Femeii i s-a părut ciudat faptul că unele afișe erau lipite invers, astfel încât persoanele care doreau să le citească erau nevoite să întoarcă gâtul. Tocmai de aceea, a ironizat puțin situația și a postat pe pagina de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București” o imagine cu afișele, unde a scris:

Alt 163… Pliantul din față, centru, te învață cum să validezi cardul. Iar pe geamul din stânga, dacă rotești capul, citești al doilea pliant identic, dar din altă poziție, mult mai incomodă…”

De asemenea, bucureșteanca a făcut și o glumă pe seama afișelor. A spus că cele puse invers sunt dedicate persoanelor care vor să facă gimnastică și să evite înțepenirea gâtului.

Mișcarea asta este bună, faci gimnastică și eviți astfel întepenirea gâtului…” – V. D.

În plus, femeia a spus că unele pliante sunt acoperite, iar călătorii nu pot citi ce scrie pe ele:

Iar dacă vrei să plătești cu telefonul, abia se văd câteva informații, deoarece pliantul este pus tot vertical și este acoperit de cel cu validarea cardului…” – V. D.

Postarea bucureștencei a stârnit câteva reacții din partea internauților. Unii au spus că ceea ce se întâmplă nu este în regulă, alții au ironizat situația.

Câteva dintre comentarii

  • „Sunt puse acolo probabil ca să ascundă mizeria sau posibile zgârieturi.” – M. B.
  • „Aceste pliante n-au ce să caute pe geamurile de la cabinele șoferilor/vatmanilor, au interzisă opturarea vederii noastre (…)” – C. R.
  • „Al doilea este pus acolo pentru cei cu gâtul strâmb.” – A. O.

Te-ar putea interesa și:

Cookies