BAZAR

Cum este prezentată România în noile clipuri de promovare: „Bine aţi venit în Eden!”

Cele 24 de filme scurte prezintă frumuseţile ţării noastre, obiceiurile şi tradiţiile, toate acestea în scopul atragerii unui număr cât mai mare de turişti străini, scrie gandul.info.

„Există un loc unde natura este încă neatinsă de om”, se arată în deschiderea unuia dintre clipuri. Şi, în afara oraşelor, omul trăieşte în armonie cu natura. (…) România: un loc unde modernitatea şi tradiţia coexistă ca nicăieri altundeva. Graţie agriculturii şi fermelor ce păstrează metodele tradiţionale, cea mai mare parte a alimentelor sunt ecologice”

„Trecând prin acest peisaj rustic, cu căpiţe aurii de fân şi sate medievale, e uşor să crezi că te-ai întors în timp”, se mai spune în clipul respectiv.

Pe de altă parte, în filmuleţul ce prezintă flora şi fauna României se precizează că ţara noastră este unul dintre puţinele locuri unde urşii bruni pot fi văzuţi în habitatul lor natural, iar urletul lupilor se aude noaptea.

De asemenea, în clip se vorbeşte şi despre anotimpurile ce transformă spectaculos natura, dar şi despre Delta Dunării: „România: bine aţi venit în Eden!”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button