Cum devii un jucător de noroc de succes

22 mai 2020
12 afișări
Cum devii un jucător de noroc de succes

De la apariția lor, jocurile de noroc au suferit multe schimbări, atât în ceea ce privește tehnica de joc cât și felul în care sunt percepute. Inițial au atras o anumită categorie socială, au fost și interzise în timpul Marii Depresii din SUA sau pur și simplu unele state nu le tolerează nici astăzi. Dar între timp lucrurile s-au mai schimbat și jocurile de noroc și-au pierdut, din fericire, din conotația negativă.

Astăzi se găsesc cazinouri sau agenții de pariuri la fiecare colț de stradă. Tot mai mulți oameni au devenit interesați de jocurile de noroc, indiferent că o fac ocazional sau dezvoltă o rutină. Nu mai este o activitate exclusiv masculină, și din contră, oamenii aleg să pună pe harta lor cazinouri celebre, atunci când călătoresc.

Și, în tot acest timp, cazinourile stradale au fost înlocuite de cele online, care vin spre jucător cu o mulțime de beneficii în plus. Accesibilitatea nu mai este o problemă iar oamenii se pot bucura în voie de jocurile de noroc, de oriunde și oricând, având intimitatea pe care și-o doresc.  

Dar ce trebuie să faci pentru a deveni un jucător de noroc de succes?

Indiferent că ești novice sau ai deja o carieră de durată în jocurile de noroc, noi am adunat în acest articol câteva modalități prin care poți avea cea mai bună experiență de joc. Și nu doar bună ci și una de succes, care să te ajute pe termen lung.  

Alege-ți jocurile preferate și specializează-te în ele

Întotdeauna, concentrarea pe un anume subiect, te ajută în a-ți dezvolta capacitățile. Așa că este recomandat să-ți focusezi atenția pe un anumit tip de joc. Există sute de jocuri și sporturi diferite pe care să pariezi. Și fiecare dintre ele are un set diferit de reguli, iar pentru a avea cât mai multă productivitate, trebuie să activezi la ceva ce știi foarte bine și să-ți îmbunătățești jocul. 

Dezvoltă o experiență valoroasă

După ce ai încercat mai multe jocuri de noroc și ai înțeles ce ți se potrivește mai bine, e timpul să capeți experiență la jocul ales. Și cel mai simplu mod de a o face este să te bucuri de unul din avantajele masive oferite de cazinourile online – jocurile demo, fără depunere. Tot mai multe cazinouri online îți pun la dispoziție jocurile preferate la care poți paria fără o investiție. Tot ce trebuie să faci este să alegi unul dintre cazinourile licențiate, cu renume de pe piața Casino Online România, unde să-ți încerci norocul gratis. Astfel, înveți ușor regulile jocului, înțelegi importanța unei strategii și totul, fără un risc financiar. În cazul în care vrei să faci și o depunere, poți beneficia de un bonus de bun venit de 100 – 250 %, care îți multiplică suma depusă și îți aduce adesea și rotiri gratuite cadou.

Crează-ți un buget de joc

Înainte de a începe practic să pariezi, este necesar să-ți stabilești un buget. Aceasta este suma săptămânală sau lunară pe care ți-o permiți să o pariezi, și eventual să o pierzi. Un detaliu esențial, bugetul destinat pariurilor te ajută să păstrezi un echilibru clar între acest hobby și restul cheltuielilor tale. Astfel, știi că ești în siguranță și că nu periclitezi situația financiară destinată celorlalte lucruri vitale din viața ta.  

Acordă atenție felului în care abordezi bugetul de joc

După ce ai stabilit suma lunară pe care o poți investi în pariuri, gândește-te la motivul pentru care îți place să joci. În mod normal, jucătorul trebuie să-și micșoreze riscul pe termen scurt. Așa că încearcă să-ți calculezi mizele pe care ți le permiți, pentru perioadă de joc la care te-ai gândit. Dacă vrei să petreci o întreagă după-amiază în fața calculatorului, pariind la jocul preferat, gândește bine mizele pe care o să le pariezi. Altfel, riști să-ți epuizezi resursele financiare înainte de a începe să te simți bine. O modalitate este de a nu pune mai mult de 1% – 2% din bugetul tău, într-o singură miză. Pariind așa, te asiguri și că joci responsabil, aspect de care trebuie să ții cont întotdeauna. 

Alege jocurile de noroc care sunt în avantajul tău

Și aici ne referim la rata de returnare către jucător și cota de câștig a cazinoului. Acest aspect îți indică ce șanse de câștig ai, în funcție de jocul ales. De exemplu, valoarea cotei de câștig a cazinoului la Blackjack este între 5% și 2%, în funcție de varianta și regulile de joc. La Baccarat, te așteaptă o cotă de 0,6%, în timp ce majoritatea sloturilor au o RTP de 94% – 98%. 

În același timp, în funcție de jocul ales, verifică statisticile șanselor de câștig pentru fiecare tip de pariu. Unele sunt mai avantajoase, altele plătesc mult mai puțin decât crezi. Doar așa poți să joci cât mai mult pe banii cazinoului și să-ți mărești ulterior câștigurile.  

Dezvoltă o strategie

Și ține-te de ea. În cazul unor jocuri precum Craps sau sloturi video, nu te poți baza prea mult pe altceva decât pe noroc. Motiv pentru care este esențial să înțelegi exact sistemul de pariere și probabilitățile de câștig ale fiecărui pariu. Dar când vorbim de jocuri cu reguli complexe, precum Poker sau chiar Blackjack, aici există modalități de joc care te vor ajuta în a-ți crește șansele de reușită. Studiază strategiile folosite de jucători de-a lungul timpului și vezi ce ți se potrivește. 

Astfel, ajungi să-ți dezvolți un sistem logic, care poate presupune să pariezi mize mici sau doar în anumite ocazii, să plusezi în altele sau să renunți după un număr stabilit de pariuri. 

Ține un jurnal de joc

Aceasta este o tehnică folosită de cei mai experimentați jucători dintre noi. Pentru fiecare miză sau mână jucată, notează-ți rezultatul. Acest lucru te ajută să-ți evaluezi progresul în timp și să vezi clar ce funcționează și ce nu. Trece toate detaliile – tipul de joc, probabilități, suma pariată, rezultat și câteva impresii personale. Astfel, poți să-ți calculezi câștigurile și pierderile dar mai ales, să înțelegi ce poți face pe viitor pentru a avea o strategie mai bună de joc.  

Concluzie 

Principalul motiv pentru care oamenii pariază este distracția pe care și-o iau dintr-un joc de noroc. Dar devine cu atât mai distractiv și mai motivant cu cât câștigi bani reali. De aceea este important să treci prin toate aceste aspecte pentru a avea o experiență de succes. În plus, încearcă să tratezi fiecare joc de noroc cu relaxare, nu te încrede în superstiții și stai departe de lucruri ce te pot distrage. Păstrează-ți mintea limpede, acceptă un eșec și ia o pauză înainte să-ți pară rău. Apoi e timpul să o iei de la capăt, cu o strategie mai puternică și profită de bonusurile și ofertele puse la dispoziție de cazinourile online. Și nu uita, ești aici să te simți bine, să te încarci cu adrenalină și să faci tot ce poți pentru a pleca acasă cu un câștig cât mai mare. 

Cookies