BAZAR

Cum comentează Şerban Huidu o eventuală plecare a Andreei Esca de la PRO TV

În primul interviu acordat de Şerban Huidu, de la accidentul în care a fost implicat şi în care şi-au pierdut viaţa trei persoane, fostul „cârcotaş” a vorbit despre ultimele transferuri care au avut loc pe piaţa media, dar şi despre cel mai vehiculat zvon în televiziune: Andreea Esca este pe picior de plecare din PRO TV.

Șerban Huidu, schimbare radicală de look

Fostul realizator TV consideră că părăsirea postului din Pache Protopopescu de către Esca nu este o pierdere foarte mare, întrucât staţia are un alt om emblematic: realizatoarea Mona Segall.

„Îmi place un om care nu se plictiseşte niciodată. Un om foarte bun de la care am furat foarte multe. Nu le-am furat în sensul rău. O cheamă Mona Segall. Este, dupa opinia mea, motorul PRO TV-ului. PRO TV-ul, cu filmele Warner şi cu Mona Segall, care cu „Românii au talent” a făcut 37 rating ultima oară, poate sta liniştit. De la Sârbu până la Boncea pot sta în cap. Şi Esca daca pleacă, nu e nici o problemă. Deci filmele Warner şi Mona Segall! (Plecarea Andreei Esca, n.r.) O să fie cum a fost când a plecat Călinescu. Un impact mare. Dar pun pariu cu toţi: dacă nu pleacă Mona şi rămân filmele Warner, PRO TV-ul n-are nicio problemă”, a declarat Huidu pentru enational.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button