Cum circulă metroul de Paște în București

29 apr. 2021
82 afișări
Cum circulă metroul de Paște în București

Cum circulă metroul de Paște în București. Metrorex anunță programul circulației trenurilor de metrou pentru perioada Sărbătorilor Pascale.

Cum circulă metroul de Paște în București

În zilele de 30 aprilie, 1, 2 și 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale, pe toate magistralele.

În noaptea de Înviere, 01/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

„În pragul Sărbătorilor Pascale, Metrorex transmite tuturor călătorilor și colaboratorilor cele mai bune gânduri și sănătate, alături de cei dragi!”, potrivit Metrorex.

Program STB de Paște

La fel ca Metrorex, și Societatea de Transport București va avea un program special pentru Sărbătorile Pascale. Deocamdată, STB nu a anunțat detalii cu privire la acest aspect și nu se știe clar cum vor circula tramvaiele, autobuzele și troleibuzele. Ținând cont că în acest an circulația este permisă până la ora 05:00, cu siguranță vor fi puse la dispoziție mijloace de transport în comun pentru oamenii care vor participa la slujba de Înviere.

Potrivit programului de anul trecut, STB a pus la dispoziția călătorilor mijloace de transport în comun, dar cu un program asemănător al unei zile de weekend, adică mai rare.

Cookies