ARHIVA B365

Cum castigi bani la pariuri online fara prea multe riscuri?

Fortuna te intampina cu un pariu fara risc pana la 300 Ron.

Pariuri.com recomanda agentia online Fortuna. Acest operator a reusit sa aduca clientilor sai o platforma de top care concureaza de la egal la egal cu cei mai populari operatori de pariuri din Europa. Fortuna este in prezent si sponsorul oficial al echipei nationale. La Fortuna beneficiaza de aceasta promotie doar clientii noi care isi deschid un cont in aceasta perioada. Efectueaza o prima depunere pana la 300 Ron, iar primul pariu este gratuit. Asadar, daca primul pariu nu este castigator, in limita unei mize de 300 Ron, miza este returnata sub forma de bonus.

Cel mai mare bonus din Romania de pana la 1.500 Ron pentru toti utilizatorii noi Netbet

Netbet surprinde mereu cu promotii foarte mari si un bonus de Bun Venit de pana la 1.500 Ron.In acest fel utilizatorii noi au la dispozitie pana la 1.500 Ron absolut gratuit pentru pariurile sportive. Poti castiga bani la pariuri cu Netbet fara sa pierzi nici un leu. Pariaza responsabil si urmareste cu atentie toate conditiile de rulaj astfel incat sa poti castiga cat mai multi bani dupa indeplinirea termeniilor impusi de operator.

Pariuri gratuite pe mobil

Casele de pariuri online incurajeaza pariurile pe mobil. De aceea majoritatea operatorilor de top ofera pariuri fara risc pana la 50 Ron utilizatorilor noi care efectueaza primul pariu de pe dispozitivele mobile. De urmarit si aici conditiile de rulaj pentru fiecare bonus. La unele case de pariuri de regula se cere o rulare a bonusului de minim 10 ori pe cote de peste 1.50.

Bonusuri la reincarcare

Pariorii activi au parte de foarte multe bonusuri la reincarcare. Operatorii de top precum Unibet, Wimasters sau Netbet ofera periodic pe mail sau prin SMS oferte personalizate si bonusuri pentru reincarcare dedicate jucatorilor activi. Pariaza periodic pe cele mai bune platforme de pariuri online si poti beneficia si tu de aceste bonusuri. Sunt bani in plus pe care ii poti paria fara sa risti nimic.

Bonusuri fara depunere

Doar cateva case de pariuri online isi intampina utilizatorii noi cu un bonus special. Bonusul fara depunere este o oferta speciala prin care ai acces la platforma de pariuri fara sa iti asumi riscuri. Asadar, poti paria pana la 200 Ron la inceput pana te obisnuiesti cu platforma de joc si toate optiunile acesteia. Bineinteles ca daca esti un jucator activ si ai o intuitie buna, poti castiga foarte multi bani fara sa faci o depunere. Citeste cu atentie termenii si conditiile de rulaj pentru fiecare bonus. Pentru a deveni eligibil acestei oferte, casele de pariuri necesita validarea contului. Se poate face rapid introducand pe platforma o copie dupa C.I si o factura de utilitati.

Pariaza online responsabil si cu moderatie!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button