BAZAR

Cum au reacţionat colegii de la PRO TV ai Teodorei Maftei, după decesul jurnalistei

Fotojurnalista Teodora Maftei a fost grav rănită în incendiul din clubul Colectiv din Capitală. Tânăra de 36 de ani se afla în club în calitate de fotograf al trupei Goodbye to Gravity, fiind foarte aproape de scenă atunci când a izbucnit incendiul. 

Pe Facebook, foștii colegi ai lui Teo de la Pro TV au postat un mesaj emoționant.

„Sunt momente în care și cei mai puternici dintre noi nu pot merge mai departe. Teodora a fost cel mai ambitios om in lupta cu destinul pe care l-am cunoscut vreodata. Cele 7 operatii nu i-au putut lua zambetul și nici pasiunea fantastică pentru fotografie. În ultima săptămână, Teo a luptat cu răni imposibile, s-a bătut pentru viata ei ca o învingătoare, așa cum o știm. Din pacate însă, corpul ei a avut o limita pe care sufletul n-avea cum să o înțeleaga. Teo a plecat într-o lume care trebuie să fie mai bună decât asta. Rămâi cu bine, odihnește-te în pace! Să faci poze multe acolo unde ești, să ni le arăți pe toate când vom veni și noi!”, au scris aceștia, potrivit libertatea.ro. 

Jurnalista avea o poveste de viață impresionată întrucât a mai fost operată în trecut de şapte ori, din care de trei ori pe creier.

Numărul morților din Colectiv a ajuns la 46, după ce alte trei persoane au murit duminică dimineața. Și sâmbătă au decedat nouă persoane, dintre care două (bodyguardul clubului și o italiancă) după ce au fost transportate la un spital din Olanda. 84 oameni sunt încă internaţi în Bucureşti, dintre care 25 în stare critică şi gravă.

Medicii care efectuează autopsiile susţin că majoritatea tinerilor au murit ucişi de aerul toxic inhalat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button