ARHIVA B365

Cum au reacționat politicienii la condamnarea lui Adrian Năstase la 4 ani de închisoare cu executare

Sebastian Lăzăroiu, consilier al președintelui Traian Băsescu, a scris pe contul său de Facebook: „Totuși una din promisiunile USL pare să se îndeplinească: dreptate până la capăt”, scrie digi24.ro.

„Astăzi pe monitoarele de la PSD era afișat: „AMR 49 de săptămâni, 6 zile şi 2 ore”. Mă înșel eu sau e o greșeală de calcul?”, a mai reacționat Sebastian Lăzăroiu.

Codrin Ștefănescu, secretar adjunct al PSD: „Eu, personal, sunt șocat. Nu sunt surprins”.

„Este o execuție publică”, a mai spus Ștefănescu.

Monica Macovei, fost ministru al Justiției, a declarat la Digi24: „Este un succes al justiției și este o lecție pentru toți politicienii”.

„Nimeni nu mai poate să susțină că sunt dosare politice. Probele sunt pe masă și judecători de la Înalta Curte l-a condamnat”, a mai spus europarlamentarul PDL.

Monica Macovei a comentat și declarația politicienilor PSD, care au spus astăzi că sunt alături de Adrian Năstase: „Dacă sunt alături de el, să se ducă cu el”.

Declarații de dinainte de aflarea sentinței

„Cred sincer că, pentru toate lucrurile importante şi bune pe care domnia sa le-a făcut pentru România, ideea de a fi hăituit o viaţă întreagă de sistemul domnului Băsescu este o mare nedreptate”, a afirmat premierul Victor Ponta.

„Suntem alături de Adrian Năstase. Am fost, în tot acest timp, alături de domnia sa, îi ținem pumnii”, a declarat și europarlamentarul Cătălin Ivan.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button