Cum au murit doi tineri în accidentul de la Otopeni: Șoferul a întors maşina pe DN1

de:
21 mai 2015
4 Afișari
Cum au murit doi tineri în accidentul de la Otopeni: Șoferul a întors maşina pe DN1

Băiatul a murit pe loc, în timp ce fata, de doar 17 ani, aflată în stare deosebit de gravă, a sfârşit în ambulanţa care o transporta spre spital, scrie adevarul.ro.

Conform Poliţiei Române, nenorocirea s-a petrecut, după ce două maşini s-au lovit frontal. Tragedia a avut loc între localităţile Corbeanca şi Otopeni, în zona „pod Măgura”, potrivit Poliţiei Române. Din această cauză, circulatia rutieră pe DN1(E60) Bucureşti – Ploieşti s-a desfăşurat cu dificultate. Anchetatorii spun că maşina în care se aflau doi călărăşeni a fost izbită din lateral de un alt autoturism, după ce Mădălin Petre a făcut o manevră riscantă la volan care l-a costat viaţa: a întors maşina pe DN1.

În urma coliziunii deosebit de puternice, maşina în care se aflau cei doi tineri din Călăraşi s-a făcut praf, tânărul a murit pe loc, iar fata, pasageră în aututorism, a fost prinsă sub fiarele contorsionate ale maşinii. Echipajele de la descarcerare abia au reuşit s-o elibereze pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate, Angelica a murit în ambulanţa care o transporta spre spital. „Din primele cercetări rezultă că accidentul s-a produs pe fondul unei întoarceri neregulamentare. Probabil şoferul nu s-a asigurat suficient şi a fost lovit de autoturismul Audi”, a declarat unul dintre poliţiştii sosiţi la faţa locului.

Cookies