Cum arată terasa de pe Teatrul Naţional. GALERIE FOTO

de:
29 ian. 2015
47 Afișari
Cum arată terasa de pe Teatrul Naţional. GALERIE FOTO

Terasa Teatrului Naţional din Bucureşti a fost amenajată cu gazon şi arbuşti ornamentali. Şi sala de teatru în aer liber, de pe terasa TNB, care va găzdui spectacole pe timpul verii, este în curs de amenajare, însă o mare parte a lucrărilor a fost realizată. 

Sala de teatru în aer liber este amplasată la cota +24,50, pe terasa de deasupra Sălii Mari, între diafragmele curbe existente. La spectacolele de teatru în aer liber vor putea asista circa 300 de spectatori, spaţiul dispunând și de un grup de cabine pentru actori, adosat turnului scenei Sălii Mari. Variantele spațiilor de joc vor fi realizate prin gradene si practicabile mobile confecționate special pentru exterior.

Pe terasa Teatrului Naţional funcţiona anterior terasa „La Motoare”. Spaţiul de pe terasa TNB va fi scos la licitaţie şi în urma licitaţiei se va stabili ce se va amenaja pe terasa teatrului.

Terasa Teatrului Naţional arată acum aşa:

 

După mobilare, spaţiul de joc în aer liber ar putea arăta astfel:

sursa video: tnb.ro

Cum va arăta acoperişul la final:

Teatrul Naţional, inaugurat de Ponta fără finalizare tehnică sau toalete

Premierul Victor Ponta a tăiat, pe 10 noiembrie, panglica de inaugurare de la Sala Mare a Teatrului Naţional Bucureşti, în săptămâna dinaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, la care a candidat. În momentul inaugurării teatrului, Sala Mare nu era gata din punct de vedere tehnic. Mai mult, nici toaletele nu erau funcţionale. Mai multe detalii şi GALERIE FOTO AICI.

Directorul TNB, Ion Caramitru, a anunţat că, spre finele anului 2015, clădirea Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti „va funcţiona pe de-a-ntregul”.

Cel mai aşteptat eveniment este redeschiderea Sălii Mari, care va avea loc la începutul lunii martie cu un spectacol inaugural, realizat de Dan Puric (scenariu şi regie), „Înşir-te, mărgărite”, despre care directorul teatrului afirma: „Va fi un spectacol cu inserţii moderne, pornind de la structura clasică a textului. Acesta e spectacolul pe care mizăm”. Mai multe detalii aici.

Cookies