Cum arată tatăl lui Huidu, după ce a fost atacat la propria terasă şi tăiat cu cioburi pe faţă. FOTO

de:
26 iul. 2013
1 Afișari
Cum arată tatăl lui Huidu, după ce a fost atacat la propria terasă şi tăiat cu cioburi pe faţă. FOTO

Florin Huidu, tatăl realizatorului de radio Şerban Huidu, va mai petrece câteva zile în spital, în timp ce bărbatul care l-a bătut chiar pe terasa pe care o are deschisă în Capitală se află în arest preventiv pentru 29 de zile. Florin Huidu a avut nevoie de o operaţie, după ce, spune el, bărbatul care l-a agresat, un fost jandarm, i-a zdrobit falca lovindu-l cu o halbă de bere.

Tatăl lui Huidu a povestit de pe patul de spital că a fost bătut cu bestialitate, explicând că totul ar fi pornit de la o notă de plată pe care clientul localului nu ar fi vrut să o achite. 

Tatăl Cârcotaşului a lipsit câteva minute din local, iar la întoarcere şi-a auzit soţia chemându-l în ajutor. Când a văzut-o plină de sânge, Florin Huidu a intervenit, însă a încasat-o zdravăn din partea agresorului: „Mai avea de gând să mai dea şi a doua oară. N-a mai dat în ea, ci m-a nimerit pe mine cu cioburile de la halba, mi-a zdrobit falca jos, până mi s-a desprins obrazul”.

Experienţa trăită de soţii Huidu este traumatizantă. Amândoi au fost desfiguraţi de clientul agresiv. Pe de altă parte, alţi clienţi spun că scandalurile în localul Huidu sunt frecvente şi că patronul ar fi recalcitrant. Florin Huidu neagă, însă, aceste informaţii şi spune că are grijă de clientela lui şi nu permite niciunui om deja băut să intre în localul său.

Tatăl lui Şerban Huidu, Florin Huidu, a fost transportat de urgenţă, luni seară, la spitalul Bagdasar Arseni, după ce a fost atacat de un client care ar fi refuzat să plătească nota. Bărbatul consumase la terasa pe care Huidu o deţine în cartierul Berceni din Sectorul 4 al Capitalei. 

 

Cookies