GREEN CITY

Cum arata spatiile verzi din Sectorul 2, dupa reabilitare GALERIE FOTO

Sunt în reabilitare parcurile Titus Ozon, Cinema Floreasca, Cosmos și Tolbuhin şi se renovează Aleea Belvedere din Parcul Național, precum și zona arcadelor.

Tot în lucrări de reamenajare sunt şi scuarurile străzilor Vasile Cristescu și Vatra Luminoasă, cele de la Piața Eudoxiu Hurmuzachi şi cel din preajma pasajului de acces în metrou, scuarul din strada Horei şi cele două scuaruri aflate în proximitatea fântânilor arteziene de pe strada Mihai Eminescu.

Aceleaşi operaţiuni de reabilitare se execută şi în părculețul din strada Amiral Murgescu, în scuarurile aflate la intersecția dintre strada Matei Voievod și Bulevardul Mihai Bravu, scuarul din strada Tudor Vladimirescu, scuarurile de pe strada Armand Călinescu (de lângă Biserica Armenească), scuarurile din strada Vasile Lascăr.

De asemenea, sunt în desfăşurare lucrări şi la scuarul de pe strada Sfântul Ștefan, scuarul de pe Șoseaua Pipera, scuarul de la intersecția străzilor Doamna Ghica, Lacul Tei și Șoseaua Petricani, scuarul și platbanda situate între intersecţia Șoseaua Petricani cu Bulevardul Dimitrie Pompei până la strada Fabrica de Glucoză. Tot în lucrări de reamenajare sunt platbanda și scuarul central de pe strada Poiana cu Aluni, scuarul de la capătul tramvaiului 21, zona Colentina, scuarul situat la intersecția Șoseaua Colentina cu Șoseaua Fundeni și scuarurile de pe străzile Aurului și Baia de Aramă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button