Cum arată showroom-ul de mobilă de lux, din Centrul Vechi FOTOGALERIE

de:
23 iun. 2011
1 Afișari
Cum arată showroom-ul de mobilă de lux, din Centrul Vechi FOTOGALERIE

Începând de joi, bucureştenii cu bani pot merge şi la noul showroom de mobilă italiană de lux, inaugurat cu o investiţie de circa 300.000 de euro. După ce au luat decizia de a muta showroom-ul de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză în Centrul Istoric, italienii au deschis noua reprezentanţă de mobilă după trei ani fiindcă lucrările de reabilitare a străzilor din centru au împiedicat renovarea actualului sediu al companiei.

Prin filiala din Bucureşti a companiei Minuzzo,persoanele cu venituri mari îşi pot cumpăra mobilă din lemn masiv direct din buricul târgului. Linia de producţie a fabricii italiene realizează orice tip de mobilier din lemn masiv, inclusiv parchet şi uşi, după placul clienţilor. Cum produsele italienilor se adresează celor cu venituri peste medie, preţurile sunt pe măsura lemnului folosit, a modului de fabricare şi finisare, astfel că, pentru a mobila un living, un bucureştean poate scoate şi zeci de mii de euro din buzunar. Claudio Minuzzo, unul dintre cei doi asociaţi ai companiei, a precizat că, cu 300 de euro, preţul minim al unui produs din showroom, poate fi cumpărată o măsuţă, cu circa 3.500 de euro poate fi cumpărat un pat somptuos, din lemn masiv, iar preţul unei biblioteci variază între 7.000 de euro şi 12.000 de euro, în funcţie de finisaje.

”Cea mai ieftină piesă de mobilier din showroom este de 800 de euro, iar o cameră, îmbrăcată şi mobilată exact ca în showroom poate ajunge şi la 30.000 de euro – 40.000 de euro”, a mai declarat pentru B365.ro, Claudio Minuzzo.

Mobilierul este realizat din lemn de nuc, cireş, frasin, tei sau mahon, în funcţie de preferinţele clienţilor. Minuzzo mai spune că bucureştenii preferă, ca şi italienii, mobila de lux din lemn de nuc.

Minuzzo se aşteaptă ca investiţia din showroom să fie amortizată în patru-cinci ani pentru că nu poate estima cum va evolua anul viitor economia.

Showroom-ul se desfăşoară pe o suprafaţă de 300 mp, iar mobila este produsă în fabrica de la Șelimbăr.

Cookies