Cum arată școlile din Sectorul 2, modernizate după model nordic. FOTOGALERIE

de:
11 sept. 2018
2 Afișari
Cum arată școlile din Sectorul 2, modernizate după model nordic. FOTOGALERIE

„Am modernizat sălile de clasă intrate în proiect pornind de la 0. Aspectul și funcționalitatea claselor au fost schimbate complet. Elevii vor beneficia acum de un mobilier modern și ergonomic, de dulapuri modulare, de echipamente multifuncționale pentru lecții moderne, de table din sticlă securizată. Sălile de clasă vor fi luminate cu echipamente LED”, anunță primarul Mugur Mihai Toader pe pagina personală de socializare unde îi invită pe părinți și eelevi să își exprime punctul de vedere pe această temă. 

„Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul vostru, fie că sunteți elevi, profesori, părinți, bunici sau simpli vizitatori ai acestor săli moderne! Pe baza acestui feedback, proiectul de modernizare al sălilor de clasă va merge mai departe și, în decurs de 3 ani, toate unitățile de învățământ vor fi modernizate după acest concept nordic!”, scrie edilul Sectorului 2. 

De asemenea, în școlile proaspăt modernizate au fost instalate videoproiectoare, sisteme audio, profesorii primind și câte un laptop pentru îmbunătățirea metodelor didactice.

Totodată, sălile de clasă asigură elevilor o siguranță ridicată prin noile pardoseli cu protecție antibacteriană, prin vopselurile pe bază de latex în culori calde și plăcute sau prin ușile din panouri celulare cu geam.

Pe lângă acestea, elevii vor beneficia în sălile de clasă și de distribuitoare profesionale pentru anihilarea mirosurilor neplăcute și ambientarea spațiilor, dar și de o inovație în acest domeniu, foliile NanoSeptic, un produs pentru curățarea continuă a mâinilor.

Cookies