BAZAR

Cum arată primul smartphone de lux românesc. GALERIE FOTO

Telefonul din categoria super slim, cu o grosime de doar 5,5 mm, construit integral dintr-un aliaj metalic bazat pe aluminiu și magneziu și acoperit cu sticlă rezistență la șocuri și zgârieturi, se arată pe site-ul oficial al companiei allview.ro, potrivit romanialibera.ro.

Bateria de 2700 mAh, pe ultima tehnologie SDI garantează minim 13 ore în convorbiri și utilizate consecutivă pe internet și trafic de date și până la 11 zile în stand-by.

Smartphone-ul are un display de 5,2 inch și o rezoluție Full HD (1980×1020), plus o densitate a pixelilor de 442ppi. Pentru prima oară, Allview a folosit amplificatorul NXP și sistemul DTS pentru o acustică integrată și un sunet clar și imersiv.

Camera principală de 13MP model Sony IMX214 cu 6 lentile și cea pentru selfie-uri de 8MP, vin cu o serie de funcții intuitive precum Magic Focus, Tracks, Best Face, Best Image și Eraser.

Telefonul ascunde un procesor Octa Core pe 64-biți pe platformă MediaTEK, 2 GB memorie RAM DDR3 și ultimul Android 5.0, Lollipop. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 are frecvența de 700MHz iar telefonul este capabil în rețeaua 4G LTE de viteze de transfer de date cu viteze maxime de până la 150 MB/s.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button