ARHIVA B365

Cum arată primul sens giratoriu suspendat din România. A fost deschis circulației VIDEO

Taierea panglicii nu a fost realizata in stilul clasic, cu foarfeca, ci prin doua autoturisme care au trecut in viteza, deschizand practic traficul pe acest sens giratoriu.

La inceputul lunii aprilie, Consiliul Judetean Prahova a efectuat proba de rezistenta cu autocare in care s-au aflat sute de primari si reprezentati ai autoritatilor publice din tara, dar si din Republica Moldova, transmite Agerpres.ro.

Contractul de finantare pentru acest proiect a fost semnat in ianuarie 2013, valoarea prevazuta in contract fiind de 78.595.330 lei, din care valoarea totala eligibila a fost de 77.125.927 lei.

Conform datelor facute publice la finalizarea investitiei, valoarea totala finala a proiectului a fost de 55.090.599 lei (aproximativ 13 milioane euro), din care valoarea asistentei financiare nerambursabile (FEDR si buget national) a fost de 49.066.473 lei.

Durata de implementare a proiectului prevazuta in contractul de finantare era de 24 de luni, dintre care 18 destinate executiei efective a proiectului, insa acesta a fost unul dintre proiectele pe fonduri europene la care au fost inregistrate intarzieri. Astfel, durata de implementare a fost de 42 de luni, dintre care 33 de luni au fost destinate executiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button