ARHIVA B365

Cum arată primul Mega Image Concept Store: aici găsiți rambutan, mangustan și cotlet de cerb FOTO

Primul Concept Store Mega Image se deosebește de toate celelalte unități din cadrul rețelei prin sortimentația extrem de variată pe care o pune la dispoziția clienților, de la alimentele de bază, inclusiv cele sub mărcile proprii ale retailer-ului (Gusturi Româneşti, 365, Delhaize), la produse culinare exclusiviste. Retailer-ul belgian vrea să atragă aici cât mai mulți gurmet, din toate colțurile Capitalei, care vor să se delecteze cu carne de vânat, preparate culinare asiatice sau arăbești ori cu brânzeturi sau mezeluri franțuzești, mai puțin cunoscute publicului. Tot în acest magazin puteți găsi produse de brutărie și patiserie franțuzești, fructe exotice (rambutan, kumquats, mangustan, carambole, fructul pasiunii, kiwano, pitaya, kaki, fructe de cactus, pepino, tamarindo, grandilas, litchee, banane baby), legume speciale (roşii marmande, cartofi vitelotte, roşii kumato, roșii Coeur de Boeuf) sau vinuri de colecție.

Aceste produse nu sunt însă la îndemâna oricui. Pentru a adăuga în coș fructe exotice, legume speciale sau vinuri de colecție trebuie să vă puneți deoparte câteva sute de lei. De exemplu, pitaya se vinde cu 59,99 lei bucata, cireșele costă 199,99 lei kilogramul, 1 kg de fructul pasiunii se vinde cu 79,99 lei, fructele de rambutan și mangustan se vând la prețul promoțional de 69,99 lei/kg, un kg de curmale costă 59,99 lei, bananele baby au prețul de 55,99 lei/kg, kiwano și pepino se vând cu 15,99 lei bucata, cotletul de cerb costă 265,99 lei/kg, 1 kg de cotlet de mistreț se vinde cu 125,81 lei, fileul de struț african cu condimente are prețul de 98,99 lei/kg, iar 1 kg de fudulii de rățoi costă 69,99 lei/kg. 

Mega Image face un nou pas în evoluţia sa pe piaţa din România, introducând un nou format de magazine prin Concept Store-ul din Piaţa Gemeni. Acest Concept Store reprezintă un laborator pentru viitor în care vom testa împreună cu furnizorii noştri concepte noi. Le propunem bucureştenilor să încerce o nouă experienţă la cumpărături şi dorim să le trezim interesul şi curiozitatea prin implementarea exemplară a celui mai atractiv punct de food shopping din Bucureşti, care are trei beneficii majore: calitate, varietate şi experienţă„, a declarat Xavier Piesvaux, directorul general al Mega Image.

Concept Store-ul Mega Image reuneşte în aceeaşi locaţie şi o serie de brand-uri precum Fru Fru, La Strada (îngheţată), Al Melook (produse orientale), Dopo Poco (pizza), Chateau Blanc (brutărie franţuzească), Livada cu ceai (ceai şi cafea vrac), Ana Pan (prajituri proaspete) şi Chocolat (biscuiţi şi macarons).

În prima lună de la deschidere, în perioada 31 ianuarie – 28 februarie, clienţii care vor face cumpărături de minim 40 lei pot câștiga un voucher de cumpărături pe oră, în valoare de 100 lei, o excursie exotică în valoare de 4.000 euro, într-o destinație aleasă de câștogător, sau o maşină Infiniti FX.

Situat pe strada Vasile Lascăr nr. 108-116, vizavi de Piaţa Gemeni, primul concept store Mega Image are o suprafaţă de 1.600 metri pătraţi şi o parcare subterană cu o capacitate de 100 de locuri. Magazinul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 8.00 – 23.00, și duminica, în intervalul orar 8.00 – 22.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button