Cum arată primul cinema 4DX din România, deschis marți în Mega Mall GALERIE FOTO

de:
20 mai 2015
2 Afișari
Cum arată primul cinema 4DX din România, deschis marți în Mega Mall GALERIE FOTO

Noul multiplex din Mega Mall, deschis de Cinema City, are 14 săli complet digitalizate, dintre care o sală 4DX, cu 128 de locuri, capacitatea totală simultană a multiplexului fiind de 2.366 de locuri.

Cinematograful 4DX permite spectatorilor să descopere şi să testeze cum apa, vântul, lumina, mişcarea şi mirosul le vor crea impresia că fac parte din filmul vizionat, promite compania. 

Preţul biletelor pentru filmele 3D proiectate în sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, iar după această oră biletele costă 37,5 lei. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcând la 45 de lei de persoană. 

Bloggerul Radu Dumitru a fost vineri la cinematograf, pentru a-l testa în premieră.

„Scaunele au fost surpriza cea mai mare, eu credeam că vor vibra precum unele de masaj, dar pe lângă asta te mișcă în toate direcțiile și te aruncă pe acolo de zici că ești în rollercoaster (…) cu apă ești stropit din scaunul din fața ta (puțin așa, plus că poți opri apa), ecranul e mare, sunetul e bun, mi-aș dori doar să mai reducă un pic intensitatea efectelor din scaune. Atenție la ce mâncați înainte să intrați acolo și sper sa nu aveți ghinion să stați lângă cineva care tocmai a băgat mici, burgeri, ficat prăjit și un litru de bere, că sigur nu se va termina cu bine.”, a povestit acesta pe nwradu.ro.

CITEȘTE ȘI: Mega Mall, inaugurat în plin șantier: Deschiderea Mega Mall, între săpături și schele. FOTO 

Cookies