CUM ARATĂ Piața Regina Maria din Capitală, după ce a fost complet reabilitată FOTO

de:
28 sept. 2018
65 Afișari
CUM ARATĂ Piața Regina Maria din Capitală, după ce a fost complet reabilitată FOTO

S-au amenajat spații verzi, au fost montate bănci, pergole, coșuri de gunoi, au fost plantați copaci și arbuști tuia, iar aleile au fost refăcute complet.
Cu toate acestea, la nicio zi de la amenajarea zonei respective mai mulți tuia au dispărut, iar în urma acestora doar simple găuri se mai puteau observa, informează Primăria Sectorului 4 într-un comunicat de presă. 

„Încercăm pe cât posibil să amenajăm spații verzi pe orice petic care nu are. Chiar zilele trecute am terminat de amenajat rondul de la Coșbuc, l-am modernizat, l-am transformat într-o oază de verdeață, iar după o zi au început să dispară tuia pe care noi îi plantasem”, a declarat Marian Goleac, Directorul General al SC ADP S4.

Potrivit acestuia, intersecțiile și bulevardele din Sectorul 4 al Capitalei au căpătat o nouă înfățișare odată cu implementarea proiectelor Primăriei Sectorului 4, pentru dezvoltarea și modernizarea zonei de Sud a Bucureștiului. „Nici scuarurile și nici rondurile nu au scăpat neamenajate, acestea fiind transformate în mini grădini, însă, din păcate, unii nu țin cont de investițiile pe care administrația locală le face pentru înfrumusețarea orașului și distrug totul în urma lor. Acum câteva luni, zeci de tuia au fost furați și de pe Bulevardul Tineretului”, a mai spus Marian Goleac.

Piața Regina Maria înainte de reamenajare

Piața Regina Mariadupă reamenajare

Cookies