ARHIVA B365

Udrea a refuzat mâncarea, în arest. Cum arată o celulă din cadrul Poliţiei Capitalei FOTO

Elena Udrea a petrecut noaptea într-o celulă de 15 metri pătraţi din cadrul Poliţiei Capitalei. Conform România TV, celula are şase paturi, însă, în celula în care se află Udrea, se află momentan doar trei deţinute. Conform sursei citate, Udrea a refuzat mâncarea şi nu a cerut pachet de acasă. Celelalte persoane implicate în dosar, Dorin Cocoş şi Alin Cocoş, sunt închise tot la Poliţia Capitalei, însă celulele în care se află sunt la demisol, pe când cea a Elenei Udrea este la etajul 1.

Wowbiz.ro a făcut publică o fotografie cu una dintre camerele din arestul Capitalei, unde sunt duse femeile reţinute pentru diverse infracţiuni. În imagine se văd 6 paturi suprapuse cu grilaj din fier, iar în celulă se află o toaletă turcească. Camera de dormit este separată de „baie” printr-o perdeluţă, iar pe post de masă, femeile se folosesc de un scaun.

Procurorii DNA au dispus, marţi seară, reținerea Elenei Udrea pentru 24 de ore. Ordonanta de retinere a fost emisa la ora 21.40, urmand sa expire in 24 de ore. Deputatul a ieșit din sediul DNA purtând cătușe la mâini şi a declarat zâmbind că „Nu poți pune CĂTUȘE adevărului”. 

Elena Udrea si-a petrecut noaptea in arestul Politiei Capitalei si va fi prezentata, miercuri, judecatorilor de la instanta suprema cu propunere de inlocuire a masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva in dosarul Microsoft, informează stirileprotv.ro.

Udrea a fost retinuta de procurorii DNA pentru mai multe fapte de trafic de influenta – in legatura cu incheierea si derularea acordului cadru de licentiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente si a actelor aditionale la acestea, in legatura cu derularea contractului e-Romania si in legatura cu pretinderea si primirea a 500.000 de euro -, precum si pentru spalare de bani, potrivit unui comunicat emis marti seara de DNA.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button