ESENTIAL

Cum arată noul trotuar dintre Universitate și Unirii și care e stadiul lucrărilor GALERIE FOTO

Noile plăci au fost montate deocamdată doar între intersecția cu strada Ion Ghica și Pasajul Latin. Luni dimineață, când am vizitat șantierul, se lucra în fața Palatului Suțu, lângă intersecția cu strada Doamnei și lângă Pasajul Latin.

Noul trotuar:

înainte de Pasajul Latin:

după Pasajul Latin:

la Palatul Suțu:

între str. Ion Ghica și str. Doamnei:

Pe celălalt sens, echipaje de muncitori erau lângă parcul Colțea, lângă stația de tramvai de la Sfântul Gheorghe și în fața localului Colțea Kebab.

lângă parcul Colțea:

lângă spitalul Colțea:

la intersecția cu strada Colțea:

în fața localului Colțea Kebab:

lângă Sfântul Gheorghe:

Refacerea zonei pietonale de pe bulevardul I.C. Brătianu a început la începutul lunii aprilie și este realizată de Administrația Străzilor, prin firma Tehnologica Radion (aflată în insolvenţă). Lucrările ar trebui să fie gata la sfârşitul lunii iunie, conform termenului anunţat de Administraţie.

După cum a precizat Primăria Capitalei la solicitarea B365.ro, lucrările au fost contractate în 2015 şi costă 5.472.500,00 lei (aproximativ 1,2 milioane de euro).

„Refacerea presupune montarea de pavele din piatră naturală pe toată suprafaţa trotuarelor – 9205 metri pătraţi pe ambele sensuri, lucrări de demontare şi montare borduri mari şi mici din piatră naturală şi ridicări la cota cămine şi guri de scurgere”, după cum a explicat Primăria Capitalei.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button