Cum arată lucrările în Centrul Vechi din București. Stelian Bujduveanu: Una din firme lucrează bine, cealaltă nu

01 iun. 2022
1515 Afișari
Cum arată lucrările în Centrul Vechi din București. Stelian Bujduveanu: Una din firme lucrează bine, cealaltă nu
Cum arată lucrările în Centrul Vechi din București. Stelian Bujduveanu Una din firme lucrează bine, cealaltă nu | Sursă foto: Facebook-Stelian Bujduveanu

Viceprimarul General al Capitalei, Stelian Bujduveanu a mers ieri, 31 mai 2022, în Centrul Vechi din București pentru a vedea în ce stadiu se află lucrările de reparare a străzilor.

Stadiul lucrărilor din Centrul Vechi din București

Stelian Bujduveanu a ieșit pe teren pentru a vedea care sunt progresele ce au fost făcute în Centul Istoric al Bucureștiului și cum se prezintă lucrările, până la acest moment.

Cu ocazia acestei promenade, viceprimarul General a realizat un grafic al lucrărilor. Acesta a prezentat, într-o postare făcută pe Facebook, care sunt lucrurile bune realizate până acum, și care sunt cele rele.

Una din firme lucrează bine, cealaltă nu, a transmis viceprimarul Capitalei.

Astfel că, conform celor spune de Stelian Bujduveanu:

Cele bune:

  • Pe Strazile Șelari și Șepcari lucrările arată bine. Meșterul pietrar ce efectuează lucrările pe aceste străzi a transmis că „lipitura s-a făcut cum trebuie”.

Cele rele:

  • Aria aflată la Lupoaică, o sa fie complet refăcută de către firma ce a efectuat lucrările. Stelian Bujduveanu a informat că firma ce s-a ocupat de aceasta porțiune a lucrat în bătaie de joc, iar acest lucru nu va trece neobservat.

Multe mașini parcate pe străzile unde accesul este interzis

Cu ocazia aceste vizite, viceprimarul General al Bucureștiului a constata că sunt foarte multe mașini parcate pe străzile din Centrul Vechi unde accesul acestora este interzis.

Din acest motiv, Bujduveanu a dat dispoziție către Poliția Locală să respecte regulamentul pentru Centrul Istoric.

Accesul vehiculelor este restricționat, fără excepții, fără pile, relații și ”derogări”!

În ceea ce privește mobilierul stradal care este degradat, viceprimarul a dat dispoziție către Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), să schimbe toate jardinierele degradate. Aceste vor fi înlocuite cu altele noi.

Cookies