Cum arăta Loredana Chivu la primul ei interviu, în urmă cu 7 ani. FOTO

de:
02 oct. 2015
24 Afișari
Cum arăta Loredana Chivu la primul ei interviu, în urmă cu 7 ani. FOTO

Primul interviu al Loredanei Chivu pentru un post de televiziune a avut loc in 2008, in costum de baie. La acea vreme, nu auzise nimeni de ea, silicoanele erau mai mici si banii mult mai putini. In 2008, fosta asistenta a lui Capatos nu descoperise extensiile si se plimba cu tramvaiul, nu cu masini luxoase, scrie bzc.ro.

„Imi place foarte mult sa am banii mei si sa fie castigati de mine. De asta si muncesc atat de mult. Se castiga foarte bine! Daca dansez si am si joburi in modelling… pot sa prind un contract de 1000 de euro. Iubitul ma ajuta si el financiar. Ne-am cunoscut foarte ciudat: intr-o statie de tramvai. Era noapte, pe la ora 12. Aveam 15 ani, asa. Pur si simplu ne-am cunoscut pe strada. Am iesit in fiecare zi timp de o saptamana si… Imi face multe cadouri. Mi-a luat o pereche de ochelari care mi-a placut foarte mult. Nu stiu ce m-a atras la el. Atunci, la vremea respectiva, mi-a placut ca parea un baiat cuminte si la locul lui. Acum s-a schimbat putin situatia… Fiecare baiat cu golaniile lui, cum s-ar spune. Ne certam in fiecare seara, ca merg in cluburi”, declara Loredana Chivu in urma cu 7 ani.

In 2008, bustul vedetei era mult mai mic decat acum si nici fundul bombat nu exista. „Multa lume imi spunea ca arat bine, dar parca totusi imi lipseste ceva”, mai spunea Chivu dupa primul ei implant cu silicon.

Cookies