BAZAR

CUM ARATĂ și cât costă primii pantofi semnaţi de Andreea Raicu

Paleta de culori include nuanţe şi combinaţii clasice de€” nude, negru, alb, „dar şi tonuri la modă precum verde smarald, galben electric, bleu ciel, auriu sau albastru electric.

Vedetele colecţiei sunt spectaculoasele sandale din piele întoarsă neagră cu baretă aurie pe care Andreea Raicu le-a purtat în cadrul evenimentului „Stephan Pelger la€” 10 ani”, marcând astfel lansarea gamei de accesorii din cadrul colecţiei Simplicity.

„€œAccesorile din cadrul liniei Simplicity vin că o continuare firească a propunerilor vestimentare. Am început această colecţie cu o serie de pantofi stiletto şi sandale elegante, modele ce nu pot lipsi din garderoba niciunei femei moderne. Trebuie să recunosc, sunt şi modelele mele preferate de încălţăminte pentru că se potrivesc oricărui tip de ţinută şi au marea calitate de a da o alură elegantă, feminină şi senzuală”, spune Andreea Raicu.

„Am ales, pe de o parte, culori clasice, pentru că o pereche de pantofi stiletto de bună calitate sunt o investiţie pe termen lung. Dar ştiu, din experienţă, că puţine femei pot rezista tentaţiei de a-şi cumpăra pantofi spectaculoşi, pe care să-i folosească drept element central al unei ţinute”, adaugă aceasta.

Linia de încălţăminte este fabricată în România. Toate modelele sunt produse din piele naturală 100% şi căptuşite, de asemenea, cu piele naturală.

Sunt realizate manual pe calapod italienesc şi sunt disponibile la comandă, chiar şi pentru măsurile rare: 34-41. Preţul de vânzare al pantofilor şi al sandalelor este de 549 lei, scrie Adevarul. 

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button