Cum arată Grădinița „101 Dalmațieni” și grădinița Școlii 194 din S4, după renovare. Una cu pete și cățeluși (poate trece și drept vacă), alta cu „accentul pe știință”

05 apr. 2024
856 afișări
Cum arată Grădinița „101 Dalmațieni” și grădinița Școlii 194 din S4, după renovare. Una cu pete și cățeluși (poate trece și drept vacă), alta cu „accentul pe știință”
Cum arată Grădinița „101 Dalmațieni” și grădinița Școlii 194 din S4, după renovare. Una cu pete și cățeluși (poate trece și drept vacă), alta cu „accentul pe știință”. Sursa foto: Facebook / Daniel Băluță

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a postat vineri cele mai noi imagini cu Grădinița „101 Dalmațieni” și cu Grădinița școlii gimnaziale 194, proaspăt renovate. Dacă la grădinița „101 Dalmațieni” tema este lesne de înțeles (poate fi confundată de la distanță totuși cu o vacă bălțată), la grădinița din incinta Școlii 194, tema renovării exterioare a fost „spațiul cosmic” potrivit edilului.

Au apărut cele mai noi imagini cu grădinița „101 Dalmațieni” și grădinița școlii gimnaziale 194, ambele aflate în curs de reabilitare. Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu cele două instituții care vor primi din nou copii începând cu luna septembrie a acestui an, potrivit edilului.

Cele mai noi imagini cu grădinița „101 Dalmațieni” și cu grădinița școlii gimnaziale 194

După cum îi spune și numele, grădinița „101 Dalmațieni” a fost vopsită cu tema celebrei povești Disney care dă și numele instituției (și care de la distanță aduce măcar puțin și cu o vacă din rasa „Bălțată românească”). Între timp, grădinița școlii gimnaziale 194 a fost vopsită în imagini „specifice spațiului cosmic”, după cum a declarat edilul.

„Însoțim copiii Sectorului 4 în lumea poveștilor, atât la creșe, cât și la grădinițe, pentru ca aceștia să continue să viseze și să învețe prin joacă.
Dacă la „101 Dalmațieni” am ales să păstrăm vie povestea cățelușilor Pongo, Perdita și puii acestora, la grădinița școlii 194 a fost pus accentul pe știință, iar clădirea a fost „îmbrăcată” cu imagini specifice spațiului cosmic, ale cărui secrete încă așteaptă să fie deslușite.
Astfel, începând din septembrie, micuții care vor anima din nou aceste clădiri nu le vor găsi doar curate, îngrijite și sigure, ci și adaptate nevoilor tuturor copiilor.”, a scris Daniel Băluță pe contul său de Facebook.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Sursa foto: Facebook / Daniel Băluță
Ar putea fi o imagine cu 5 persoane şi text
Sursa foto: Facebook / Daniel Băluță
Ar putea fi o imagine cu 2 persoane
Sursa foto: Facebook / Daniel Băluță

Daniel Băluță a anunțat în 2019 demolarea grădinițelor

În vara anului 2019, Daniel Băluță, care se afla la conducerea Primăriei Sectorului 4, a anunțat că cinci grădinițe din Sectorul 4, printre care se numără și grădinița „101 Dalmațieni” și grădinița școlii gimnaziale 194, trebuie demolate, aflându-se în categoria I de risc seismic. Acestea nu au fost demolate în cele din urmă, ci reconsolidate, reabilitate și termoizolate. Pe timpul lucrărilor, copiii care erau înscriși la aceste grădinițe au fost relocați la alte unități din sector.

CITEȘTE ȘI

Linia 24, blocată pe Strada Berzei, după ce o mașină s-a stricat fix pe șină. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE

UPDATE | Pericol de explozie pe DN2 București-Urziceni, după ce un excavator a spart o țeavă de gaze. Spre Capitală se circulă pe o singură bandă, celălalt sens e închis total

Dulcele târg din București. Avem festival de miere în weekend, pe platforma apicolă Băneasa. Ce găsim la Târgul de Miere, ediția de primăvară

Cookies