ARHIVA B365

Cum arată grădina de pe acoperișul Promenada. GALERIE FOTO

Una dintre inovațiile cu care se laudă investitorii este grădina de pe acoperișul mall-ului. Terasa are 7.000 de metri pătrați, conform mesajelor postate pe pagina oficială de Facebook a mall-ului. 

Centrul comercial Promenada este localizat lângă stația de metrou Aurel Vlaicu, la intersecția a trei artere principale: Calea Floreasca, Șos. Pipera și Str. Barbu Văcărescu. Atât accesul pietonal, cât și cel auto, se vor putea face din ambele artere rutiere – Calea Floreasca și strada Barbu Văcărescu. Promenada va beneficia de un total de 1.300 de locuri de parcare.

Dezvoltatorii au anunţat că, la intrarea principală, va fi o cafenea Starbucks, iar, în dreapta, o patiserie Paul. Lista celor mai mari zece chiriași, în funcție de suprafața închiriată, a fost anunţată în luna mai a acestui an şi este următoarea:

Peek&Cloppenburg- 4836 mp
Inditex- 4708 mp
H&M- 2284 mp
Bowling Center- 1665 mp
Flanco- 1591 mp
C&A- 1534 mp
Billa- 1503 mp
Pure Fitness- 1225 mp
Hervis Sports- 1157 mp
InterSport- 879 mp

Adidas, Beautik, Calzedonia, Cellini, Douglas, Enzo Bertini, Ecco, MAC, Lego, Il Passo, Promod, Zara, Venchi, World Class, Intersport, Killtec vor fi reprezentate în mall.â

Investiţia totală a grupului Raiffeisen Evolution in acesta este de 135 de milioane de euro, planul construcţiei fiind disponibil aici. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button