ARHIVA B365

Cum arată gazonul la meciul Steaua-Ajax:”Mizerabil. În unele zone e doar pământ”, scrie De Telegraaf

Olandezii s-au declarat şocaţi după ce au ajuns la Bucureşti pentru returul Steaua-Ajax, din UEFA Europa League.

Suprafaţa de joc de la Arena Naţională i-a speriat pe jurnaliştii celui mai important ziar din Olanda, De Telegraaf care scriu că „E patetic!”. „In 18 luni au fost deja schimbate patru suprafete de joc. Costuri totale: 2 milioane de euro. Ultima suprafata de joc – cea pe care se va juca meciul – este mizerabila. Brazdele s-au rupt, iar in unele zone e doar pamant”, scrie publicatia olandeza, citată de realitatea.net. 

Steaua incearca sa diminueze nivelul problemelor, conducerea ros-albastrilor hotarand sa nu se antreneze pe Arena Nationala pentru a proteja gazonul. Ajax va testa terenul, miercuri, cand va avea loc antrenamentul oficial al echipei.

Preţurile biletelor care mai sînt disponibile variază între 60-80 de lei, după cum urmează: 
Peluza I inel 1 – 80 lei
Peluza I inel 3 – 60 lei
Peluza II inel 1 – 80 lei
Peluza II inel 3 – 60 lei
Tribuna I inel 3 – 80 lei
Tribuna II inel 3 – 80 lei. 

După meci, suporterii se vor putea întoarce acasă şi cu metroul dacă doresc. Metrorex a anunţat că  a prelungit programul la metrou, joi noapte, pentru partida Steaua-AJax. Astfel, ultimele trenuri vor pleca din staţie, joi noapte, la ora 01.30. 

Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal Steaua Bucureşti – Ajax Amsterdam, ce va avea loc joi, 21 februarie, Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu 90 de camere video amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, informează administraţia locală. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button