Cum arată gazonul la meciul Steaua-Ajax:”Mizerabil. În unele zone e doar pământ”, scrie De Telegraaf

de:
20 feb. 2013
0 Afișari
Cum arată gazonul la meciul Steaua-Ajax:

Olandezii s-au declarat şocaţi după ce au ajuns la Bucureşti pentru returul Steaua-Ajax, din UEFA Europa League.

Suprafaţa de joc de la Arena Naţională i-a speriat pe jurnaliştii celui mai important ziar din Olanda, De Telegraaf care scriu că „E patetic!”. „In 18 luni au fost deja schimbate patru suprafete de joc. Costuri totale: 2 milioane de euro. Ultima suprafata de joc – cea pe care se va juca meciul – este mizerabila. Brazdele s-au rupt, iar in unele zone e doar pamant”, scrie publicatia olandeza, citată de realitatea.net. 

Steaua incearca sa diminueze nivelul problemelor, conducerea ros-albastrilor hotarand sa nu se antreneze pe Arena Nationala pentru a proteja gazonul. Ajax va testa terenul, miercuri, cand va avea loc antrenamentul oficial al echipei.

Preţurile biletelor care mai sînt disponibile variază între 60-80 de lei, după cum urmează: 
Peluza I inel 1 – 80 lei
Peluza I inel 3 – 60 lei
Peluza II inel 1 – 80 lei
Peluza II inel 3 – 60 lei
Tribuna I inel 3 – 80 lei
Tribuna II inel 3 – 80 lei. 

După meci, suporterii se vor putea întoarce acasă şi cu metroul dacă doresc. Metrorex a anunţat că  a prelungit programul la metrou, joi noapte, pentru partida Steaua-AJax. Astfel, ultimele trenuri vor pleca din staţie, joi noapte, la ora 01.30. 

Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a meciului de fotbal Steaua Bucureşti – Ajax Amsterdam, ce va avea loc joi, 21 februarie, Primăria Sectorului 2 va monitoriza cu 90 de camere video amplasate în principalele intersecţii rutiere din zonă, toate arterele de circulaţie pe care se vor deplasa spectatorii către Arena Naţională, informează administraţia locală. 

Cookies