BAZAR

Cum arată fosta piaţă Sălăjan (piaţa Titan 1),după ce a fost modernizată.Piaţa, redeschisă azi. FOTO

Fosta piata Salajan, actuala Titan 1, a fost redeschisa bucurestenilor marti, dupa aproape un an de lucrari de modernizare. 

„Asteptarea a meritat! Piata Titan 1 (fosta piata Salajan) se va deschide maine la ora 11 pentru cetatenii sectorului 3 si nu numai. Acum, in aceste clipe se fac ultimele pregatiri, se impodobesc brazii se sterg vitrine se aseaza marfa pe rafturi si chiar unele vanzatoare mai cochete isi pregatesc tinuta noua pentru marea deschidere. Forfota multa emotii si pregatiri pentru ziua de maine cand sectorul 3 va avea una din cele mai moderne si frumoase piete din tara.”, a anunţat Cristian Croitoru, consilier civic voluntar al Primăriei Sectorului 3, pe Facebook.

După mai bine de 8 ani, administratorul pieței s-a hotărât să demoleze o parte din spațiile comerciale din incinta Pieței Titan 1 și să reconstruiască acea porțiune fără a schimba destinația imobilului.

„Toate clădirile care compun în prezent piața au fost construite de noi în perioada 1997-1998, însă vor fi demolate, iar pe terenul respectiv vom construi un centru comercial cu o suprafață construită de circa 26.000 de mp. În exteriorul cladirii va functiona o zona special amenajata, destinata comercializarii produselor care sunt vandute in prezent in piata”, spunea Nicolae Nedelea la începutul anului 2006.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button