Cum arată fiicele lui CORNELIU VADIM TUDOR. FOTO

de:
14 sept. 2015
17 Afișari
Cum arată fiicele lui CORNELIU VADIM TUDOR. FOTO

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Corneliu şi Doina Vadim Tudor formează un cuplu solid de 28 de ani, cei doi având doua fiice, pe Lidia şi Eugenia. Deşi pe cele două fete Vadim le-a adus, în ultimii ani, la câteva emisiuni TV, pe soţie nu a prezentat-o public. Singurele ocazii când cei doi ies în public şi sunt expuşi în presă sunt alegerile.

Eugenia, fiica cea mica a lui Vadim Tudor, a sustinut examenul de Bacalaureat in iulie 2013. Absolventa a Colegiului National I.L. Caragiale, tanara a obtinut media 7,71. Politicianul a declarat atunci că se mandreste cu fiica sa. „Au avut examene grele. Nu m-au facut de ras”, a spus Vadim.

Eugenia a lucrat alaturi de tatal sau la revista pe care acesta a infiintat-o.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Fetele lui Vadim Tudor nu impartasesc pasiunea pentru carti a tatalui lor, dar au si ele o lista de lecturi obligatorii. Eugenia Vadim Tudor, fiica cea mica, este pasionata de moda si are deja o colectie de genti de firma, unele dintre ele cumparate in vizitele la tatal sau, la Bruxelles, potrivit Antena 1.

Fetele spun că mama lor s-a ocupat cel mai mult de educatia lor.

In momentul in care Vadim Tudor este plecat, le verifica pe fiicele sale prin telefon: „Ma scoate din ore sa-i raspund la telefon, pentru ca nu stie cand e pauza mea. Ma suna cand pleaca de la restaurant, cand se culca, cand se trezeste, si-asa mai departe”, a declarat anterior Eugenia.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Fiicele lui Vadim Tudor erau duse de bodyguarzi la şcoală, însă acestea declarau că nu sunt deranjate de această măsură de securitate.

Potrivit surselor România TV, Corneliu Vadim Tudor a ajuns la Spitalul Militar Central la ora 7 dimineaţa, împreună cu soţia. Medicii au constatat că starea sa este extrem de gravă, acesta având glicemia 500.

Timp de două ore medicii i-au făcut masaj cardiac şi au reuşit să-i repornească inima. Cadrele medicale au folosit toate mijloacele de resuscitare pentru a-l salva pe politician. Mai mult, aceştia l-au operat şi i-au pus 4 stenturi.

Au fost aduşi doctori din turele libere, ba chiar şi o echipă de medici americani a sosit urgent cu elicopterul de la Târgu Mureş.

– See more at: http://www.b365.ro/corneliu-vadim-tudor-dus-de-urgenta-la-spital-din-cauza-unor-probleme-respiratorii_237054.html#sthash.xzLwv83J.dpuf

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. IMAGINI de la nunta lui Vadim Tudor, de acum 28 de ani. FOTO

Corneliu Vadim Tudor A MURIT, luni seară, la Spitalul Militar. Liderul PRM a fost dus de urgenţă la spital, după ce a făcut un infarct.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. În ultima lui apariţie televizată, CORNELIU VADIM TUDOR a vorbit despre MOARTE.

VADIM TUDOR A MURIT. Ultima aparitie televizata a lui CORNELIU VADIM TUDOR a fost in emisiune la Teo Trandafir, pe 4 septembrie.

Vadim Tudor a fost ultima data invitat in emisiune la „Teo Show”. Ironia sortii e ca printre ultimele cuvinte pe care le-a spus, politicianul a vorbit despre moarte, scrie wowbiz.ro.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Fondatorul PRM a scris un poem dedicat morţii cu o săptămână înainte să sufere infarctul care avea să-i aducă sfârşitul.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. „Domnule Presedinte, ati trecut o clipa in lumea de dincolo? Nu, zic, astept sa treci tu primul si vin dupa tine!”, astea au fost ultimele cuvinte pe care Vadim Tudor le-a rostit intr-o emisiune.

Imagini video cu ultima apariţie televizată a lui CORNELIU VADIM TUDOR înainte să moară pe wowbiz.ro.

De ani buni, inima i-a jucat feste lui Vadim Tudor. Problemele s-au acutizat in ultima perioada din cauza problemelor financiare cu care tribunul se confrunta. In aceasta dimineata, Corneliu Vadim Tudor a facut infarct, iar dupa cateva ore a incetat din viata la Spitalul Militar din Capitala.

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. Ce scria CORNELIU VADIM TUDOR despre Oprescu: „I-a explodat o Grenadă în mână”

A MURIT CORNELIU VADIM TUDOR: Ultima mare mizerie lansată în spațiul public de CORNELIU VADIM TUDOR

CORNELIU VADIM TUDOR A MURIT. CV-ul lui Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM

Cookies