ARHIVA B365

Cum arată FÂNTÂNILE de la UNIRII după RENOVARE. Spectacol total la evenimentul inaugural GALERIE

Reabilitarea fântânilor a fost realizată din fonduri proprii de Apa Nova, ca parte a Contractului de Concesiune încheiat între Municipiul București și Apa Nova București.

Noile echipamentele au fost instalate în bazinele și structurile deja existente. Procesul a presupus un „facelift” al fântânilor care au numeroase caracteristici clasice, elementul sculptural central fiind păstrat și integrat în totalitate în noul design, se arată într-un comunicat PMB.

Fântâna centrala din Piața Unirii are integrate patru „ecrane de apă” orientate spre cele patru puncte cardinale, menite să creeze o platformă multimedia imensă pentru videoclipuri, dar și proiecții laser, dispunerea ecranelor de apă oferind un efect tridimensional unic în Europa. Acum sistemul monitorizat complet digital permite controlul oricărei unități individuale din intregul complex de 44 de fântâni independente dispuse pe 1.4 km de la Piata Alba Iulia pana in Piata Constitutiei.

Caracteristicile deosebite ale noilor fântâni sunt rezultatul experienței și expertizei internaționale a echipelor și companiilor implicate în dezvoltarea sa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button