Cum arăta ELENA UDREA în copilărie. FOTO

de:
14 feb. 2015
3 Afișari
Cum arăta ELENA UDREA în copilărie. FOTO

După aproape nouă ore, Udrea a aflat cu stupoare că îşi va petrece următoarea lună în arest. Instanţa supremă a analizat cererea DNA de arestare a Elenei Udrea şi a stabilit ca aceasta să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Avocatul fostului ministru a precizat că Udrea a dat la instanţă, ca şi la DNA, numai declaraţii privind dosarul Microsoft. Ea este cercetată, însă, şi pentru Gala Bute, unde există de asemenea indicii de corupţie.

Ca atare, Elena Udrea a monopolizat atenţia întregii prese, astfel că toţi s-au grăbit să caute în background-ul ei diferite pârghii care să o lege de lucruri mai puţin „curate” din trecut, scrie prosport.ro. Elena Udrea nu a avut o copilărie tocmai fericită, în Buzăul natal, însă îşi aducea aminte, cu puţin timp în urmă, cu nostalgie de această perioadă.

„Am crescut în perioada comunistă şi îmi amintesc cum era să stai la coadă pentru pâine şi ulei pe cartelă. Înainte de Revoluţie, în Buzău nu se găsea Pepsi sau Coca-Cola, iar ciocolata se cumpăra pe sub mână.

Parintii au incercat, in acele vremuri dificile, sa-mi asigure lucrurile de care aveam nevoie, fie ca era vorba de haine si incaltaminte, fie de jucarii”, a spus Elena Udrea, citată de express-press.ro.

Iată cum arăta Elena Udrea în copilărie:

 

Vezi şi: Cum o descriu pe Elena Udrea cei mai vechi prieteni

„Ne jucam foarte mult, stateam foarte mult afara, nu exista Internet, nu ne rapea timpul, televiziunea era 2 ore pe zi, deci nici la televizor nu ne uitam, nu exista Realitatea, nu exista Antena, deci aveam o viata fericita”, a spus Elena Udrea.

Cookies