Cum arată depozitul depozitul unde îşi ţine Isărescu vinul FOTO

de:
05 dec. 2013
0 Afișari
Cum arată depozitul depozitul unde îşi ţine Isărescu vinul FOTO

La începutul acestui an, depozitul de vin de la crama din Drăgăşani a guvernatorului era în construcţie. Pe pagina de Facebook au fost publicate recent fotografii cu depozitul cramei, dotat cu butoaie de stejar, scrie economica.net.

Guvernatorul Băncii Centrale exploatează la Drăgăşani, judeţul Vâlcea, 30 de hectare de viţă de vie prin firma Măr SRL. Totodată, vinul produs de podgoria Casa Isăreascu este comercializat în mai multe magazine specializate din România.

De pe poarta podgoriei, din oraşul natal, ies soiurile Feteasca Regală, Crâmpoşie selecţionată şi Sauvignon Blanc. Preţurile pornesc de la 20 de lei pentru o sticlă de Crâmpoşie, vin alb sec, şi ajung chiar şi la 50 de lei pentru Cabernet Sauvignon. Crama are o capacitate de producţie de 100.000 de sticle pe an.

În 2012, firma lui Isărescu a înregistrat un profit de 106.000 euro şi cea mai mare cifră de afaceri de până acum: peste 600.000 de euro. Pentru datele financiare ale societăţii deţinute de Mugur Isărescu din ultimii şase ani, click aici.

În plus, Mugur Isărescu a obţinut anul trecut fonduri europene pentru transformarea unui conac din 1940 în pensiune. Unitatea va avea şase camere duble.

Cookies