VIDEO | Cum arată Crăciunul într-un sector al Bucureștiului. Locul atrage vizitatorii mai ales noaptea

22 dec. 2021
12693 afișări
VIDEO | Cum arată Crăciunul într-un sector al Bucureștiului. Locul atrage vizitatorii mai ales noaptea
Cum arată Crăciunul într-un sector al Bucureștiului. Locul atrage vizitatorii mai ales noaptea| sursă foto: Daniel Băluță

Nu e chiar tot Bucureștiul posomorât și lipsit de culoare. Sectorul 4 chiar arată de parcă în 3 zile vin sărbătorile. Primarul Daniel Băluță a avut grijă ca decorațiunile din sector, să ridice puțin moralul cetățenilor

Crăciunul este din ce în ce mai aproape, cu toate astea, mare parte din oraș nu arată prea festiv. Datorită lipsei de decorațiuni și de luminițe festive în București, parcă atmosfera nu mai e așa de festivă. Ca să mai intrați puțin în spiritul sărbătorilor trebuie să vedeți cum arată Crăciunul, în Sectorul 4 din Capitală.

Cum arată Crăciunul într-un sector al Bucureștiului

Cu toate că în ansamblu orașul este destul de lipsit de culoare, cel puțin în comparație cu anii precedenți, sectorul 4 al Capitalei, arată minunat. Decorațiunile sunt din belșug, tot sectorul este luminat și parcă atunci cânt ajungi aici simți într-adevăr spiritul sărbătorilor. Sunt milioane de beculețe de toate culorile, ghirlande, figurine au împodobit străzile.

Fiind al doilea an în care sărbătorile de iarnă ne găsesc în contextul pandemiei, oamenii au început să resimtă efectele negative pe care restricțiile le-au avut asupra vieții și mentalului. Din această cauză spiritul Crăciunului nu a mai fost atât de resimțit printre cetățeni. Primarul Daniel Baluță le-a urat cetățenilor sărbători fericite și a decorat sectorul pentru a le ridica moralul acestora.

Locul atrage vizitatorii mai ales noaptea

Pe rețelele de socializare, primarul a postat numeroase poze și filmări cu sectorul. Una din cele mai spectaculoase filmări, este cea făcută din dronă. Aceasta prezintă Sectorul 4 ansamblul dar ne sunt arătate și de aproape anumite decorațiuni.

Sursă video: Primăria Sectorului 4

Cele mai circulate artere ale sectorului, anume: Bulevardul Alexandru Obregia, Bulevardul Constantin Brâncoveanu, Bulevardul Tineretului, Bulevardul Gheorghe Șincai, Bulevardul Metalurgiei, Șoseaua Oltenița, Șoseaua Berceni, Calea Văcărești și strada Turnu Măgurele, au fost „îmbrăcate„ de sărbătoare cu perdele de lumini. Instalațiile au fost amplasate pe data de 5 decembrie și vor rămâne în sector, până la începutul lunii ianuarie. Așa că cei ce doresc să intre în spiritul sărbătorilor, pot merge la o plimbare prin acest sector. Sigur o să vă placă și vouă.

Cookies