Sexul în grup, o afacere profitabilă: cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

de:
10 feb. 2012
468 Afișari
Sexul în grup, o afacere profitabilă: cum arată cluburile de swing din Capitală FOTO

Cei care visează ca, măcar o dată în viaţă, să îşi satisfacă una dintre cele mai comune fantezii, aceea de a întreţine relaţii sexuale cu cel puţin doi parteneri, sau nonconformiştii care pot renunţa la perechea lor pentru a o ”împrumuta” pe a altcuiva, preţ de câteva zeci de minute sau câteva ore, pot merge în cluburile de swing din Capitală. Persoanele cu bani, care au mizat pe pofta amorezilor de a face sex cu necunoscuţi, şi-au rotunjit veniturile întrucât ideea pare să prindă tot mai mult în rândul bucureştenilor.

Astfel, dacă în urmă cu trei ani, în Capitală, doar o singură firmă organiza petreceri de acest gen, acum sunt cel puţin trei cluburi de profil.

Cele trei cluburi de swing care activează în Bucureşti îi întâmpină pe clienţi cu idei foarte variate. Pentru a-i atrage pe amatorii de swing organizat din Capitală, cluburile pun la cale petreceri tematice sau apelează la show-uri care mai de care mai deocheate. Și decorul este amenajat special pentru a stârni fanteziile.

“Swing-ul reprezintă antidotul de neînlocuit pentru plictiseala, sedentarismul şi lipsa de pasiune sexuală cu care ajunge să se confrunte orice cuplu în care partenerii sunt împreună de câţiva ani buni. În jurul vârstei de 30 – 40 ani, în orice căsnicie apare un moment de criză când cei doi vor să evadeze, să retrăiască ceva intens şi să aibă parte de diversitate. Când între cei doi parteneri există sinceritate totală şi înţelegere reciprocă pentru aceste probleme, ideea de a face swing apare aproape natural pentru că îşi dau seama că asa îşi vor putea satisface fanteziile şi stimula viaţa sexuală fără să îşi sacrifice relaţia”, declară pentru B365.ro Roxana Ioniţă, proprietarul Attraction Club şi fost candidat PNL la alegerile parlamentare.

Lecţii de swing pentru începători

Un club de swing este format, de regulă, din bar, spaţiu de socializare, în care se întâlnesc invitaţii la petreceri, camere pentru closed swing, pe care le aleg cei care fac schimb de parteneri fără a fi în aceeaşi încăpere cu jumătatea lor, şi camere pentru open swing, preferate mai ales de cei experimentaţi, care nu au inhibiţii atunci când îşi văd partenerul de viaţă în braţele altei persoane de sex opus.

Pentru cei neiniţiaţi în tainele swing-ului, Ludmila Oprea, cea care deţine Vip Swinging Club, pune la dispoziţie, în spaţiul de socializare, o serie de materiale video menite să îi ajute pe doritori să înţeleagă fenomenul. ”La socializare, începătorii pot vedea anumite filmări care îi învaţă absolut tot, inclusiv ce înseamnă swing-ul, cum se face swing, cum trebuie să se poarte un bărbat cu o femeie şi invers, inclusiv faptul că trebuie să se protejeze”, mai spune Oprea.

Cine sunt cei care practică swing

Patronii cluburilor de swing din Capitală se laudă cu clienţi proveniţi din înalta societate, care au, de regulă, studii superioare şi poziţii de top în companiile mari prezente la nivel local. Aceştia spun că şi anumite vedete din showbizul autohton le-au călcat pragurile unităţilor pe care le deţin.

”O caracteristică generală pentru toate persoanele care vin în Attraction Club este că oamenii sunt de calitate, educaţi, manieraţi, deschişi la minte, carismatici, cu o situaţie materială bună sau foarte bună, care vor să se simtă cât mai împliniţi sexual în relaţia de cuplu. Swing-ul este pentru ei o sursă extraordinară pentur a-şi face viaţa mai tonică pentru că le conferă o stare generală de bine, nu numai pe plan sexual. Persoanele care adoptă swing-ul sunt foarte lucide şi cântăresc foarte bine această alegere pentru că ştiu că vor fi câştigători pe termen lung alături de partener şi evită astfel minciuna sau despărţirea”, explică Roxana Ioniţă.

”Satisfacţia după o noapte erotică petrecută într-un club de swing nu se compară cu o cină la un restaurant sau cu un film la mall”, punctează managerul Attraction Club.

Clubul pentru sexul în grup, o afacere care prinde contur

Industria sexului a făcut faţă cu brio crizei economice. Cei care s-au axat pe amatorii de swing spun că afacerile merg din ce în ce mai bine, însă, din cauza conservatorismului care încă dictează societatea autohtonă, numărul celor dispuşi să îşi îndeplinească fanteziile sexuale este foarte redus în comparaţie cu cel al swinger-ilor din afara graniţelor.

Pentru o noapte de plăcere în trei, patru sau chiar mai mulţi, cuplurile din Capitală plătesc 200 de lei, bărbaţii singuri dau 300 de lei, iar femeile singure achită 100 lei pentru a participa la una dintre petrecerile swing organizate de Attraction Club sau de Play 4 Two, două unităţi care se adresează celor care vor să îşi condimenteze viaţa privată. Cuplurile care optează pentru o noapte la Vip Swinging Club trebuie să plătească 200 lei, femeile care vin singure la astfel de petreceri achită 100 lei, în timp ce bărbaţii singuri plătesc 200 lei fiecare pentru accesul în locaţie.

Attraction Club încasează, la fiecare petrecere organizată, circa 5.000 de lei, din preţul biletelor de intrare, având în vedere faptul că, în medie, într-o noapte, vin 40 – 45 de persoane, dintre care 15 – 16 cupluri, iar ceilalţi sunt femei şi barbaţi singuri.Ioniţă spune că, în aproape un an şi jumătate de la deschidere, peste 3.500 de persoane au călcat pragul clubului. Un calcul simplu arată că managerul clubului de swing Attraction a obţinut, în mai puţin de 18 luni, peste 350.000 lei, echivalentul a circa 85.000 de euro, cu 5.000 de euro mai mult faţă de investiţia iniţială în această unitate.

Ludmila Oprea câştigă, în medie, circa 3.000 de lei pe noapte, întrucât nu admite prezenţa a mai mult de 15 persoane în club. Pentru a-şi suplimenta veniturile, aceasta a organizat şi un salon de masaj erotic, pentru doamne şi pentru domni, care funcţionează în timpul săptămânii. Patroana Vip Swinging Club spune, însă, că salonul de masaj erotic, ca toate celelalte unităţi de profil din Capitală, nu mai are atât de mult succes din cauza contextului economic nefavorabil.

Managerii Play 4 Two obţin, din banii de intrare la petreceri, circa 3.000 de lei, pe noapte, având în vedere faptul că, în medie, circa 14 – 15 cupluri confirmă prezenţa la evenimentele organizate în fiecare zi de miercuri, vineri şi sâmbătă.

Cookies