ARHIVA B365

Cum arată cele mai scumpe apartamente de închiriat din București: 6.500 de euro pe lună

În București, cea mai scumpă ofertă de închiriere vizează un penthouse ce vedere la parcul Herăstrău, pentru care proprietarul cere 6.500 de euro pe lună. Apartamentul dispune de o suprafață de 450 de metri pătrați (incluzând terasa) și a fost construit în anul 2007. Imobilul este compartimentat în patru camere – living și trei dormitoare, dintre care două cu dressing – și se închiriază nemobilat (cu excepția bucătăriei), scrie site-ul imobiliare.ro. Apartamentul era de vânzare, în iunie anul trecut, la prețul de 1,95 milioane euro.

IMAGINI, ÎN GALERIA FOTO.

Cu 6.000 de euro poate fi închiriat un alt penthouse situat în nordul Capitalei, de data aceasta în zona Aviatorilor. Locuința a fost finalizată în anul 2012 și are o suprafață de 228 de metri pătrați, la care se adaugă terasa de 141 de metri pătrați. Apartamentul este format din living și patru dormitoare, fiecare cu dressing și baie proprie. Apartamentul se închiriază cu bucătăria mobilată și utilată.

5.200 de euro este prețul cerut pentru un apartament situat la primul etaj al unei vile istorice din zona Dorobanți-Capitale. Locuința are o suprafață de 300 de metri pătrați, distribuită între patru camere (living și patru dormitoare), bucătărie închisă, birou și trei băi. Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button