Cum arată cele mai noi creaţii ale designerilor români GALERIE FOTO şi VIDEO

de:
22 sept. 2011
10 Afișari
Cum arată cele mai noi creaţii ale designerilor români GALERIE FOTO şi VIDEO

Evenimentul Cocor Fashion Days a debutat, miercuri, în jurul orei 19.30, odată cu prezentarea celor mai noi creaţii semnate de 10 designeri români, renumiţi în acest sector. Ieri seară, Cristina Nichita, Kinga Varga, Adelina Ivan, Elena Perseil, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Cristiana Maria Purdescu, Dorin Negrău, Andreea Tincu şi Cristian Samfira au prezentat publicului ultimele creaţii vestimentare pentru sezonul rece, perioada toamnă-iarnă 2011-2012.

Etajul 2 al magazinului Cocor s-a transformat, preţ de o oră şi jumătate, într-o scenă pentru parada modei, unde au fost prezentate cele mai în vogă colecţii de haine şi accesorii. Încălţămintea modelelor a fost asigurată de Mihaela Glavan şi Angela Vasiliu.

Cristiana Maria Purdescu a mizat, la această prezentare de modă, pe constrastul dintre galben şi mov, dar şi pe diferenţa majoră dintre materialele folosite pentru creaţiile sale.

Kinga Varga şi Adelina Ivan au accesorizat ţinutele cu genţi create de Otilia Flonta şi, respectiv, Anca Irina Lefter, în vreme ce Dorin Negrău a optat pentru accesoriile semnate de Anca Roman şi Anca Rădulescu.

Daniel Negrău s-a axat pe o croială sobră şi pe culorile pale.

Seara s-a încheiat cu concertul Andei Adam.

Joi, tot în cadrul evenimentului Cocor Fashion Days îşi vor mai fi prezenta noile colecţii ale designerilor Mihai Albu, Violeta Costin Gaburici, Ludmila Corlăţeanu, Norina Stoica, Maria Constantinescu, Anca şi Silvia Negulescu, Kristina Dragomir, Rhea Costa, Catinca Roman, Agnes Toma precum şi cele semnate de Rue des Trucs.

În această seară, la Cocor Fashion Days, va concerta Ellie White.

Andreea Tincu a ieşit din tiparul clasic şi a venit cu o colecţie non-conformistă, pe care a accesorizat-o cu căciuli cu formă conică.

La această ediţie a evenimentului, designerii au pus în scenă creaţii cu diverse texturi, de la tricot, la catifea şi până la pielea sintetică sau animală, intens colorate sau în nuanţe metalic reci, într-un mixt de tendinţe vechi cu tendinţe noi.

Roşu, albastru electric, verde crud, roz prăfuit şi maro sunt culorile vedetă ale acestui sezon, potrivit designerilor români, care au mizat pe aceste nunaţe şi în creaţiile lor prezentate la Cocor Fashion Days.

Laura Olteanu a mizat pe contrastul dintre o culoare tare, movul, o non-culoare şi o nuanţă pală.

Colecţiile au fost puse în vânzare, începând cu data de 20 septembrie, iar preţurile pornesc de la circa 500 de lei pentru o ţinută completă.

Cookies