ARHIVA B365

Cum arată cele mai ieftine case cu curte din zona Capitalei: de la 30.000 de euro

Pe Imobiliare.ro astfel de proprietăți sunt scoase la vânzare atât de persoane fizice, cât și de dezvoltatori. În cea dintâi categorie se încadrează o casă cu trei camere și o suprafață utilă de 70 de metri pătrați, ce poate fi achiziționată în comuna Cernica cu 30.000 de euro. Construcția a fost ridicată în anul 2006 și dispune de un teren de 80 de metri pătrați. Casa trebuie finisată la exterior și poate fi conectată la rețeaua de canalizare a localității (momentan este dotată cu fosă septică).

Pe de altă parte, proprietara unei case amplasate pe malul lacului Snagov cere un preț de 45.000 de euro. Situată în satul Izvorani, vila are o suprafață de 80 de metri pătrați utili, teren de 180 de metri pătrați, și a fost construită în anul 2005. Cu o amprentă la sol de 45 de metri pătrați, locuința este compusă din trei camere – living cu bucătărie deschisă la parter și două dormitoare la etaj. Locuința are ieșire la lac, iar în curte are amenajată o piscină. (Click pentru mai multe informații.)

Vilă nouă de la dezvoltator

Și dezvoltatorii au în ofertă vile mai ieftine de 50.000 de euro în localitățile limitrofe ale Bucureștiului. În comuna Clinceni, spre exemplu, o vilă în sistem duplex, aflată momentan în construcție, poate fi achiziționată cu 36.800 de euro, la cheie. Locuința este structurată pe parter și etaj, are o suprafață utilă de 70 de metri pătrați și este compusă din trei camere. În preț este inclus și terenul de 250 de metri pătrați. Construcția va fi finalizată în circa o lună, explică dezvoltatorul, care de la începutul anului a vândut a vândut șase case în această zonă, la prețuri cuprinse între 40.000 și 60.000 de euro, în funcție de suprafață.

Un alt ansamblu de vile construit la marginea Bucureștiului este Castelli Residence, din comuna Joița. Aici, o vilă de 90 de metri pătrați utili poate fi achiziționată la un preț promoțional de 45.000 de euro cu TVA inclusă (față de 55.000 de euro, prețul normal, de listă). Proprietatea include un teren de 180 de metri pătrați.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button