BAZAR

CUM ARATĂ cel mai mare country club din Europa, deschis de Ţiriac în pădurea Băneasa VIDEO

Stejarii Country Club, dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac în pădurea Băneasa, include o zonă de fitness, o piscină semi olimpică interioară, terenuri de tenis, squash, pistă de jogging și pereți de cățărare, dar și primul spațiu din București dedicat practicării „padel”, un sport nou în România, dar foarte apreciat la nivel internațional.

Zona de fitness se întinde pe 1.000 mp, cu aproximativ 100 echipamente moderne și patru încăperi dedicate activităților de aerobic, spinning, pilates sau personal training.

Stejarii Country Club găzduiește primul Shiseido SPA din Europa de Est care include saloane de terapie, energy pool, therapy suites, spaţii de relaxare, hammam, saună și camere cu aburi, green tea bar, o terasă, un salon de înfrumusețare și un studio de pilates și yoga.

Totodată, complexul beneficiază de una dintre cele mai mari săli multifuncționale de evenimente din București. 600 mp flexibili, cu posibilitatea de a acoperi până la patru evenimente diferite în același timp.

În vecinătatea clubului este amenajat un driving range, ce poate găzdui până la 20 de jucători simultan, și unde pasionații de golf își pot organiza antrenamentele.

Clădirea complexului de agrement din nordul Capitalei dispune de un acoperiş neconvenţional acoperit cu gazon, ce oferă o privelişte spectaculoasă spre pădurea de stejari din apropiere. 

Investiţia totală în country clubul omului de afaceri Ion Ţiriac (Stejarii Country Club din pădurea Băneasa) se ridică la 82,49 milioane de lei, din care 35,27 de milioane sunt bani proveniți dintr-o finanțare nerambursabilă acordată companiei de servicii turistice integrate Medusa Hotel International prin Programul Operațional Regional 2007 – 2013, axa prioritară 5, „Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”.

Conceptul Stejarii Country Club, unul dintre cele mai mari complexuri de acest fel din Europa, a fost imaginat de compania londoneză de arhitectură Collado Collins, în timp ce arhitectura clădirii futuriste este rezultatul creativităţii West Group Architecture, companie locală cu peste 15 ani experienţă în design de sedii de bănci, hoteluri, clădiri de birouri şi case impunătoare. Interiorul complexului a fost gândit de HBA/Hirsch Bedner Associates.

Stejarii Country Club  dispune de o parcare subterană cu 300 de locuri. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button