BAZAR

Cum arată Carmen Brumă la sfârşit de sarcină

Carmen Brumă a ajuns deja în săptămâna 38 de sarcină. În condiţiile în care naşterea survibne de obicei între săptămânile 38 şi 40, vedeta TV mai are un pic şi va da naştere unui băieţel. În ziua de Paşte, Carmen Brumă a postat pe Facebook o nouă fotografie cu burtica şi silueta ei la 38 de săptămâni de sarcină. 

Prezentatoarea TV a dezvăluit, în urmă cu ceva timp, că a reuşit în sfârşit să reducă lista posibilelor nume pentru copil la patru, din care ulterior va alege varianta finală. „Numele de Vasilică 2014 vine din primul trimestru de sarcină, atunci când mă simţeam rău, aveam greţuri, iar tatăl lui l-a ameninţat că îl va numi Vasilică 2014, dacă nu e cuminte. Mie, ca nume, mi-ar plăcea Vlad, Tudor şi trebuie să mă decid între Alexandru sau Mihai pentru locul trei”, a declarat Carmen Brumă, la Kanal D.

„Sper să ia ochii verzi de la tatăl lui. Deocamdată e de ajuns. Poate şi simtul umorului de la el”, a mai spus frumoasa prezentatoare, care a dezvăluit că s-a îngrăşat 8,6 kilograme în timpul sarcinii, limita maximă pe care şi-a fixat-o la început fiind de 12 kilograme. Despre bebeluş, Brumă a spus că „la naştere este estimat să aibă 3,2 kilograme”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button