ȘTIRI

Cum arată Bucureştiul văzut de pe cea mai înaltă clădire din România FOTOGALERIE

Miercuri, jurnaliştii au fost invitaţi de Raiffeisen Property International să viziteze cea mai înaltă clădire din România, amplasată pe bd. Barbu Văcărescu, şi să vadă Bucureştiul de sus, de pe terasa clădirii de 37 etaje. Bucureştiul a demonstrat, prin priveliştea sa de la înălţime, că are multe de arătat, uimindu-i pe mulţi dintre cei care au ajuns pe cel mai înalt imobil din ţară.

Raiffeisen Bank se mută în cea mai înaltă clădire din România

Raiffeisen Bank, primul chiriaş al Sky Tower – cea mai înaltă clădire din România, cu o înălţime de 137 metri şi 37 etaje – va putea să se mute de la 1 decembrie în noua construcţie. Construcţia este aproape gata la exterior, iar până la începutul lunii decembrie, vor fi finalizate şi la interior parcarea şi primele 26 de etaje ale clădirii. Proiectul complet va fi finalizat până în decembrie 2013.

Cei 2.300 de angajaţi ai băncii austriece, care se vor muta din aprilie – mai 2013 în cea mai înaltă clădire din România, vor lucra la etajele 2 – 8 ale Sky Tower.

Investiţia totală în proiectul Sky Tower depăşeşte 100 milioane de euro, iar construcţia a fost realizată în ultimii doi ani. Clădirea are o suprafaţă totală închiriabilă de 41.200 mp, iar fiecare etaj are câte 1.200 mp suprafaţă închiriabilă.

La etajele inferioare, viitorii chiriaşi vor plăti o chirie începând de la 16 euro metrul pătrat, iar la etajele superioare metrul pătrat se închiriază cu până la 23 euro metrul pătrat.

Citește și De două ori mai înalt ca Intercontinentalul: cel mai înalt „zgârie-nori” din România, inaugurat azi


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button