Cum arată acum Stadionul Naţional Lia Manoliu FOTOGALERIE

de:
16 mai 2011
0 Afișari
Cum arată acum Stadionul Naţional Lia Manoliu FOTOGALERIE

Stadionul naţional se află în acest moment, conform Primăriei Generale a Capitalei, în următoarea fază: are structura de rezistenta finalizata, structura metalică a acoperişului finalizată, scaunele montate în proporţie de 90 %, structura de  cabluri pentru acoperiş finalizată  şi ridicată, s-a început montarea acoperişului fix şi a membranei, instalaţiile sunt executate în proporţie de 80 % – centrala termică a fost pusă în funcţiune, iar finisajele sunt executate în proporţie de 80 %. De asemeni, s-au executat racordările la reţeaua electrică şi cea de gaze. Situaţia financiară :  78 % din totalul proiectului. Se lucreaza la amenajarile exterioare .

Conform Primăriei Municipiului Bucureşti, nu exista probleme de ordin financiar , au fost achitate toate situaţiile de plată ale Antreprenorului .

„Stadionul National va fi gata, astfel incat se va juca aici, asa cum era stabilit, la data de 10 august, meciul Romania-Argentina. Am respectat toate standardele unui stadion Elite. Nici noi si nici constructorul nu mai avem vreun motiv de intarziere. O sa acceleram oricum ritmul de lucru si probabil se va lucra si noaptea. Avem finantare pentru finalizarea acestui obiectiv de investitii si deja am format echipele care sa se ocupe de evenimentul de inaugurare a stadionului” – declara sâmbătă primarul general Sorin Oprescu.

Vedeţi aici cum va arăta stadionul, după finalizare:

Cookies