Cum arată acum mall-ul ParkLake din Titan. Când are loc MAREA DESCHIDERE

de:
02 aug. 2016
3 Afișari
Cum arată acum mall-ul ParkLake din Titan. Când are loc MAREA DESCHIDERE

Amplasat pe terenul fostei baze sportive Spartac, Parklake este aproape de parcul Titan, dar şi de staţia de metrou Dristor. Investiţia în proiect este susţinută de un parteneriat între companiile Sonae Sierra şi Caelum Development.

Cu un grad de ocupare de 97% din suprafaţa închiriabilă totală de 70.000 de mp anunţat la începutul lui iulie, în Parklake vor fi peste 200 de magazine, printre care şi noi branduri internaţionale, care deschid aici primele magazine din România: Forever 21, Play Park, Lanidor şi Lynne. Dezvoltatorii centrului comercial au semnat noi contracte de închiriere şi pentru restul suprafeţei de 3%, iar chiriaşii vor fi anunţaţi la deschidere.

„Cea mai mare provocare a fost în timpul crizei, pentru a stabili condiţiile potrivite pentru a începe dezvoltarea ParkLake. Din acel moment, aveam nevoie să ne asigurăm cei mai buni chiriaşi ancoră, ca pentru orice proiect comercial, pentru a putea oferi nu doar un mix bun de chiriaşi, ci şi să aducem noi branduri pe piaţă, unice pentru ParkLake. Am reuşit să obţinem aceste lucruri şi acum avem magazine şi compontente de agrement unice. În acest moment, lucrăm cu viteză maximă pentru deschiderea de peste o lună”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Ingo Nissen, managing director al Sonae Sierra, responsabil cu proiectele de dezvoltare din România.

În prezent, peste 1.100 de oameni sunt pe şantierul Parklake, care lucrează la finalizarea proiectuluil, dar şi la finisajele interioare.

„În plus, chiriaşii au mulţi muncitori care amenajează magazinele, dar nu ştim numărul exact pentru fiecare, însă, per total ar trebui să depăşească 400 de muncitori”, a mai declarat Ingo Nissen.

CITEŞTE ŞI Ce PROFITURI au cele mai vechi centre comerciale din Capitală

Cookies