Cum arată ACUM domnişoara Cleopatra Stratan, la 10 ani după lansarea celebrei melodii „Ghiţă”. FOTO

de:
25 aug. 2015
1 Afișari
Cum arată ACUM domnişoara Cleopatra Stratan, la 10 ani după lansarea celebrei melodii

Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, era într-un studio înregistrând o melodie în timp ce Cleopatra, era prin apropiere. Impulsivă, fetița a luat microfonul și a început să cânte împreună cu tatăl său. Toți au fost uimiți așa că au terminat înregistrarea lăsând-o pe Cleopatra să cânte. Melodia era „Mama”. După aceasta, Cleopatra a înregistrat și alte melodii, un întreg album și a susținut și unele concerte.

Unii spun că ea este mai tânără decât Shirley Temple și că a meritat din plin sa fie inscrisa de 6 ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent care are propriul său album, ca cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel național, ca cel mai tânăr artist care a pimit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, ca cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, ca cel mai tânăr cântăreț care a susținut un concert de 2 ore în fața unui public numeros, și ca cel mai tânăr artist de succes. Cleopatra Stratan, pe lângă toate aceste trofee, a mai primit pentru vânzări record 2 discuri de aur, și 3 discuri de diamant, trofeu acordat pentru prima dată în România, conform ro.wikipedia.org.

Melodiile ei au deja mulți fani în întreaga lume, dar mai ales în Republica Moldova și România, iar unele din ele au fost și traduse în limba engleză, spaniolă, și rusă. Melodiile Cleopatrei Stratan sunt populare până și în Japonia. Albumul „La vârsta de 3 ani”, a fost lansat oficial în 5 țări: Japonia, Taiwan, Korea, Spania, și Mexic.

În decembrie 2006 tatăl Cleopatrei a anunțat că ea nu va mai cânta public până își va lansa următorul album.

Din 2006 până în 2009 Cleopatra Stratan a lansat 3 albume, 7 videoclipuri, și o păpușă care-i poartă numele, care și aceasta s-a bucurat de un succes imens

În cele mai recente imagini de pe pagina de Instagram, fanii sunt ţinuţi la curent cu activităţile Cleopatrei Stratan şi îi mărturisesc de fiecare dată că îşi doresc să o revadă pe scenă.

Cookies