Cum ar arăta întâlnirea de Valentine’s Day cu fiecare primar din București

12 feb. 2024
1022 Afișari
Cum ar arăta întâlnirea de Valentine's Day cu fiecare primar din București
Cum ar arăta întâlnirea de Valentine's Day cu fiecare primar din București | Foto: oana Titică

Iată, dragi cititori, ne aflăm pe ultima sută de metri înaintea Valentine’s Day, care aduce cu sine:

  • Foarte multe păreri – Dar nu avem noi Dragobetele? Dar de ce ne luăm după americani? Dar consumerismul?
  • Cozi nesfârșite la magazinul de bijuterii acela cu P, alcătuite din bărbați care au ajuns la mall după muncă să ia cadou iubitei, dar habar n-aveau ce să achiziționeze. Așa că au scrutat zările cu ochii obosiți de uitat la poze cu alte femei pe Instagram, au văzut un șir de 100 bărbați bucureșteni și s-au așezat la capătul lui, în speranța că totul va fi bine. Dintre aceștia, 99% nu știu la ce magazin stau, că nu se vede intrarea de la capătul cozii, dar nici ce se vinde.

În orice tabără a părerilor v-ați situa, sunt sigură că nu v-ați întrebat niciodată ‘oare cum ar arăta o zi de Valentine’s cu unul dintre primarii din București’?

Păcat.
Noi da.
Iată ce ne-am imaginat.

De Valentine’s Day cu primarul General, Nicușor Dan

O să vă scoată la masă. El nu vrea să fie acolo. Nu înțelege cum a ajuns în această situație și de ce i se întâmplă lui așa ceva. Ar prefera să fie în orice alt loc, de exemplu să repare o imprimantă la Primărie noaptea sau în Cișmigiu să numere câte ciori s-au speriat de noua schema cu stroboscoape. Speră că Valentine’s nu se va mai repeta și la anul, dar momentan va îndura ce i se întâmplă și va nădăjdui că se termină repede.

Întâlnirea cu primarul Sectorului 1, Clotilde Armand

Clotilde Armand v-ar invita la o cină romantică pe malul lacului Herăstrău, la un Chardonnay, la una dintre terasele ridicate fără autorizație în parc. La scurt timp după ce veți ajunge, când ați crede că totul merge strună, conversația valsează lin de la un subiect la altul, de la piticii lui Amelie Poulain la chestii legate de Curtea de Conturi, v-ați da seama că sub genele ei curioase, Clotilde nu este deloc atentă la ce spuneți, ci scanează terasa de diverse încălcări ale legii.

Când o veți întreba– ‘auzi mi se pare că nu prea mă bagi în seamă?’ – în timp ce ea își notează chestii pe un șervețel sub masă, îți va răspunde – treaba mea de Primar nu se oprește de Valentine’s, trebuie să protejez oamenii din sector.

De Ziua îndrăgostiților cu primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu

Radu Mihaiu v-ar invita la un work&date thing, în care ați lua o cafea la pachet, apoi v-ați plimba împreună prin Sectorul 2 să dați jos afișe publicitare lipite ilegal, bannere agățate pe stâlpi de niște băieți cu o spălătorie auto și – pentru un plus de distracție –  să strângeți cu buldozerul gunoaie aruncate aiurea de persoane juridice pe terenuri.

La final, ca să vă relaxați, ați face o plimbare-slalom pe trotuarele cu densitate mare de stâlpișori, apoi prin Parcul Plumbuita, iar la final – pentru că probabil vă va fi foame de la atâta muncă fizică – ați merge la Gogoașa Muntenească în Obor.

Date cu primarul Sectorului 3, Robert Negoiță

Robert Negoiță ar pregăti un Valentine’s DIY, care ar începe prin a vă lua personal de acasă, cu o masa pliantă în portbagaj și 15,33 lei în buzunar (echivalentul a cei 46 lei cât a spus dumnealui că are nevoie să mănânce pe trei zile, împărțit la trei). Ați merge împreună la supermarket pentru a cumpăra ingredientele pentru o zi romantică. De cei 15 lei veți lua o conservă mică de porumb, o conservă mică de mazăre și o bere sau, dacă nu se optează pentru o masa vegetariană – o franzelă, 100g mușchi file și o bere.

O dată plecați de la supermarket, Robert Negoiță ar găsi un loc cu o mare concentrație de pavele, cu bannere cu realizările PS3 înfipte printre ele (e.g. lângă Piața Nerva Traian), ar crăcăna masa pliantă și v-ar invita să vă așezați să sorbiți berea cât el amestecă conserva de porumb cu cea de mazăre, după ce le-a scurs în prealabil și v-ar spune ‘vezi? se poate! trebuie doar să vrei!’.

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță

Daniel Băluță ar închide Pasajul Unirii pe timp de noapte special pentru voi, pentru a vă oferi o experiență aparte, acum repede până nu se închide sau se prăbușește. Pentru setup, ar aranja o masă superbă împrejmuită  – pentru intimitate  – de niște bolarzi cu lănțișor între ei, din ăia de le-a zis Poliția să îi demonteze de pe trotuare că nu le văd șoferii și intră în ele. Ca meniu, ar lua la pachet de la un restaurant din sector – dacă vă întreabă ce vreți, să ziceți că de la Aditi’s Kitchen, că e bun. Întâlnirea s-ar încheia cu o plimbare pe Adevăratul Vortex, respectiv Pasajul Europa Unită.

De Valentione’s Day cu primarul Sectorului 5, Cristian Piedone

Cristian Piedone ar veni cu un buchet de flori de la Piața de Flori din Rahova sau achiziționat de la o bătrânică drăguță de pe 13 Septembrie. V-ar oferi un moment aventuros, în care v-ați urca pe schelele blocurilor în curs de reabilitare, pentru a face cu mâna de pe schelă locuitorilor din bloc, cărora le va sta cotletul în gât când vor fi surprinși de Primar fix la geamul lor de la etajul 4. Probabil v-ați încheia seara cu o plimbare prin piețe, unde domnul Piedone ar socializa cu comercianții și clienții, apoi veți primi cadou o sacoșă cu legume din sector.

În fine, întâlnirea cu primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu

Ciprian Ciucu v-ar duce cu tramvaiul 41 până la Lacul Morii,  unde vă va explica despre importanța degrevării traficului din București prin folosirea mai frecventă a transportului în comun, în timp ce vă uitați cum apune soarele. La scurt timp, atenția îi va fi distrasă de o mașină dinspre Crângași, care pare parcată pe spațiul verde, dar va încerca să lupte cu sentimentul spunându-și că totuși este în timpul liber și că merite să se relaxeze. Apoi va trebui să mergeți cu el la sală și, dacă vă întreabă ce vreți desert, să spuneți să vă ducă la Cake Van, care sunt niște prăjituri superbe și de la începutul anului și-au deschis cofetărie pe Virturții.

Succes tuturor și să avem un Valentine’s mai minunat decât ni l-am imaginat mai sus!

Nota B365.ro – Tot Oana, mai jos

Cookies