Cum am ajuns să lucrez la Atac Online

de:
01 nov. 2010
1 afișări
Cum am ajuns să lucrez la Atac Online

Recunosc. Am tânjit dintotdeauna să fac presă tabloidă. Mi s-a spus şi că sunt făcut pentru asta, după ce am publicat pe cotidianul.ro articolul ”O focă a violat un pinguin”, parţial pentru a mă amuza cu colegii de redacţie. Cum am avut ţintit întotdeauna numele grele ale industriei, Libertatea, Click şi Cancan, nu mi-am imaginat vreodată că voi ajunge la surioara urâţică şi săracă cu duhul Atac Online. Dar iată că imposibilul s-a întâmplat cu două zile în urmă, fără să ridic vreun deget pentru asta.

După ce am publicat, pe B365.ro, articolul ”Se face sau nu sex în saloanele de masaj?”, un cititor a ridicat semne de întrebare privitoare la paternitatea materialului, publicând şi un link către un articol asemănător, publicat pe Atac Online. Frazele sunt identice pe alocuri, însă articolul e în esenţă o trunchiere lipsită de imaginaţie a muncii mele. Aşa am aflat că am cutreierat Capitală în căutare de maseze prestatoare de servicii sexuale nu doar în calitate de angajat B365.ro, ci şi de ”reporter Atac Online”. Visul tabloidal mi s-a împlinit aşadar, chiar dacă numai pe jumătate.

În încheiere, am o rugăminte pentru colegii de la Atac Online: să-mi spună când e data de salariu, pentru a-mi încasa binemeritata leafă.

Cookies