Cum aleg Bucurestenii un service laptop cand intampina probleme? – Top 3 criterii

de:
01 apr. 2019
1 Afișari
Cum aleg Bucurestenii un service laptop cand intampina probleme?  - Top 3 criterii

1. Un service laptop care sa fie ieftin.

Evident sau nu, preturile practicate de un service laptop se afla printre primele crierii in alegerile romanilor. Acest lucru poate fi insa destul de riscant pentru cei care privesc exclusiv preturile afisate de diferite service-uri de laptop. Iata de ce.

In general prestarea unor servicii tine foarte mult de calitate. Cei care vor sa faca rabat de calitate, opteaza pentru cele mai mici preturi – ba chiar acele preturi „imposibil de crezut”. In reparatiile de laptop calitatea poate insemna revenirea defectului, o „pacalire” sau o solutie temporara. In practica exista multe astfel de cazuri. Iata cateva exemple:

a) daca ai o problema cu incarcatorul de laptop si alegi sa mergi intr-un service laptop unde ti se ofera un incarcator compatibil, chinezesc la „super pret” risti ca acesta sa se arda mai repede decat crezi. In consecinta in scurt timp vei fi nevoit sa cumperi un incarcator nou.

b) reballingul reprezinta procesul de refacere a lipiturilor reci pe placa de baza. Este una din cele mai dificile si complexe reparatii realizate intr-un service laptop. Daca nu este efectuata conform unor standarde ridicate (cu aparatura ultramoderna, consumabile de calitate si intr-un mod profesionist, responsabil de catre o persoana cu experienta), problema cu care se confrunta laptopul va reveni mai curan decat va asteptati. Va bucurati in prima instanta ca platiti un pret foarte mic intr-un service laptop ieftin cu reparatii superficiale, dar de fapt nu faceti decat sa prelungiti agonia.

c) diagnosticarea. Un service laptop mediocru nu poate atrage si sustine o echipa de profesionisti. Cei mai buni tehnicieni in domeniu sunt permanent interesati de dezoltarea profesionala continua si nu se limiteaza la o cariera intr-un service cu preturi prea mici pentru a fi adevarate (acolo nu exista aparatura ultramoderna, pentru ca aceasta costa, nu exista standarde inalte de calitate pentru ca acestea nu rezoneaza cu preturi infime).

Pentru ca diagnosticarea sa poata fi una coerenta, corecta si pertinenta ea trebuie realizata de catre tehnicieni profesionisti, iar pe acestia cu siguranta ii veti gasi intr-un service laptop bun, cum este Onlaptop.

Din acest punct de vedere puteti face comparatie cu un medic – un doctor care cauta sa se perfectioneze si sa devina pe zi ce trece mai bun va fi de gasit intr-un cabinet cu aparatura specializata, lucrand la standarde inalte de calitate. In caz contrar, diagnosticarea ar putea fi eronata, iar o astfel de eroare compromite intreg procesul de reparatie.

De aceea consideram ca tendinta de a cauta intotdeauna un service laptop care sa fie in primul rand ieftin, reprezinta un risc. Corelati preturile cu calitatea reparatiilor.

2. Un service laptop care sa ofere „ceva” garantie.

Este clar ca un client va cauta sa-si protejeze investitia, iar garantia ii ofera aceasta incredere si asigurare ca face alegerea cea dreapta. Onlaptop ofera garantie de 6 luni pentru toate reparatiile efectuate. In plus, piesele de schimb noi beneficiaza la randul lor de garantie separata.

3. Un service laptop sa aiba expertiza in solutionarea defectiunilor cu care intuiesc clientii ca se confrunta.

Pentru ca nu toate service-urile de laptop au expertiza in orice fel de reparatie, clientii tind sa caute exact centre care sa ii poata ajuta. De aceea multe cautari in Google sunt de forma „service laptop pentru placa de baza” sau „service laptop acer” sau „service laptop inlocuire display” etc.

Din acest punct de vedere https://www.onlaptop.ro/ reuseste sa raspunda unui numar impresionant de solicitari. De altfel, orice problema de laptop isi va gasi solutionarea aici, fie ca este vorba de reparatie, fie ca este vorba despre inlocuirea pieselor ireparabile si irecuperabile cu unele noi, cu garantie.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul Service OnLaptop Bucuresti sau sunati la unul din numerele de telefon:

Cookies