ȘTIRI

Cum a scăzut numărul infracţiunilor cu 40% într-un cartier din Bucureşti

Sistemul modern de camere video asigură supravegherea 24 de ore din 24 a mai multor obiective importante de interes public, respectiv trei unităţi de învăţământ , Parcul Motodrom, Complexul comercial „Europa”, Complexul comercial „Carrefour”, Spitalul „Fundeni” şi reţeaua stradală din cartier.

Prin realizarea acestui proiect se asigură o intervenţie rapidă de cel mult 10 minute a cadrelor Poliţiei Locale a Primăriei Sectorului 2 în cazul producerii unor acte infracţionale în cartierul Creangă.

De curând, edilul Neculai Onţanu a prezentat la Bruxelles zece proiecte de succes ale Primăriei Sectorului 2 din București, care au fost finanțate din Fondurile Structurale ale Uniunii Europene.

Cu această ocazie, reprezentanții instituțiilor responsabile pentru alocarea acestor fonduri au remarcat profesionalismul demonstrat de administraţia publică locală a sectorului 2 care a reușit să fie printre cele mai performante instituţii în accesarea şi obținerea de fonduri de la Uniunea Europeană, având selecționate cele mai multe proiecte structurale.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button