Cum a reuşit un tânăr să construiască o afacere de un milion de dolari în patru luni

de:
19 sept. 2016
0 Afișari
Cum a reuşit un tânăr să construiască o afacere de un milion de dolari în patru luni

În anul 2005, Tew îşi dorea un singur lucru: să facă bani, suficient de mulţi încât să poată plăti pentru un curs de trei ani de business management la Universitatea Nottingham.

El a creat Pagina de un Milion de Dolari (Million Dollar Homepage) , pe care vindea spaţii de advertising în blocuri de 10 pe 10 pixeli în schimbul a un dolar.

Potrivit unui interviu acordat BBC, Tew spune că erau destul de multe motive ca să aleagă dolarii şi nu lirele: dolarii sunt cel mai apropiaţi, din punctul lui de vedere, de o monedă universal, în plus, „toată lumea cunoaşte expresia”.

„Nu aveam niciun ban şi eram îngrijorat din cauza universităţii”, spune el. „M-am gândit la o schemă de îmbogăţire rapidă, iar aceasta a prins avânt.

Într-un interval de patru luni, pagina a deventi cunoscută, iar Tew a ajuns la venituri de un milion de dolari. A renunţat însă la universitate în câteva luni. În prezent, la mai bine de un deceniu după ce i-a venit această idee, Tew face în continuare lucrurile diferit – chiar mai diferit decât în 2005. Locuieşte în San Francisco şi este fondatorul start-up-ului Calm – o aplicaţie de mobil destinată programelor de relaxare, o nişă din ce în ce mai populară în rândul utilizatorilor americani.

 

Sursa: businessmagazine.ro

Cookies